|
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
|
|
۰:۱۳, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۱ ۱۵:۱۹)رمز شب نوشته است: سلام چه طراحی این نیمکته بامزه هست سلام علیکم در زمینه ارتباط مستند ظهور و عبدالله هاشم توضیحاتی دادم که بعید می دونم کسی غیر این چیزی برای گفتن داشته باشه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid121170 اما در مورد اینکه ایشون به مشکل برخورده ظاهرا متخصصان با ایشون تماسهایی داشتن و دیگه نیازی به گفتن من نبوده. دانشجوی اونجا بودم. در همین موضوع چند صفحه قبل اشاره کردم ممنون (۱/آبان/۹۱ ۱۶:۲۷)علمدار133 نوشته است: آقا مهدی چه بلائی سر سنت اومد دیگه پیداش نیست؟ خوب ببینید اینکه برخی دوستان با افراد غیر شیعه و در کل دگر اندیش بد صحبت میکنن که خیلی اشتباهه و اگر جلوی اومدن اینها گرفته بشه خیلی بهتر از اینه که اینها بیان اینجا و بهشون توهین بشه. اینجا بیداری اندیشه است نه کارگاه دشمن سازی در زمینه بحث با اهل سنت هم باید بسترسازی بشه.... (۱/آبان/۹۱ ۲۳:۱۱)MAHDI59 نوشته است: سلام برادر سلام مهدی جان عجب سوالایی می پرسی ان شاء الله که خدا هیچ انسانی رو در چنین شرایطی قرار نده ولی من که از مردن نمی ترسم سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی........به عمل کار برآید به سخندانی نیست
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |