کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی
۱۶:۰۹, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام

سرباز سید علی
mahdi_t
انشاالله یه هماهنگی کنیم برای پیگیری آموزش ها و اگر در حدی بودیم که کار گروهی انجام بدیم . باید بیشتر با تخصص همدیگه آشنا بشیم .

nayyeri1982

سلام دوست عزیز . بنده حسین هستم و انشاالله بیشتر با هم آشنا بشیم . انشاالله در حوزه نوسیندگی یاریگر گروه باشید

aleerz
دوست عزیز فعالیت ما جنبه فرهنگی داره و در راستای اهداف جنگ نرم پا به این عرصه گذاشتیم . محدوده فعالیت ما حوزه ساخت فیلم و انیمیشن و بازی هست و با توجه به علاقه و نظر خودتون می تونید شروع کنید .

ahmadoffline

احمد جان فعلا نمی تونم طرح اجرایی بهتون پیشنهاد بدم . ولی هستند دوستانی که تخصصشون بهت کمک میکنه .
nayyeri1982 ظاهرا ایشون نویسنده هستند
و شما هم قبلا پیغامی در مورد جذب نوسینده در سایت راسخون داشتید

sasan_kohan
ساسان جان موتور رندر دارید ؟

راحیل
شما هم تخصص آکادمیک دارید در این زمینه . اکثر دوستانی که علاقهمند به کار در حوزه انیمیشن هستند به صورت خودآموز پیش میرند مثل خود من .

سازماندهی دوستان را با توجه به تخصصشون تو یه تاپیک میزنم تا انشاالله هنگام ساخت پروژه از هر نفر با توجه به تخصصش کمک بگیریم .
فعالیت این گروه لطمه ای به برنامه ربزی شخصی هیچکسی نمیزنه و انشاالله بستری باشه برای رشد و تعالی همه ما
جوری شرایط را در نظر میگیریم که اکثر افراد در پروژه دخیل باشند

با این وضعیت و تعداد نفرات فعلا نهایت پروژه ای که می تونیم انجام بدیم در حد تیزر ساده هست تازه در شرایطی که وقت زیادی ازمون میگیره . چون اولین کارمون میشه همه استرس دارند هر دقیقه تو انجمن هستند ببیند ادامه کار چی شد پیگیری ها بیش از حد میشه و این نوع کار کردن باعث میشه بعضی از دوستان زده بشند
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود . . .
من نمیخوام اینجوری کار کنیم . خوب وقتی فعلا در حد کار نیستیم کاری انجام نمیدیم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، سرباز سید علی ، nayyeri1982 ، jamande
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: فراخوان تشکیل گروه انیمیشن سازی - انصارالمهدی - ۲۱/آبان/۹۱ ۱۶:۰۹

پرش در بین بخشها:

بالا