|
"یاهو"ی عربی با نگرش ...
|
|
۱۶:۰۲, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز متاسفتنه همه غرب اسلام رو از این کشورای عربی میبینه.
چون که اونا مهد اسلام هستن . ولی غافل از اینکه اون مهد دیگه شده مهد اسلام غربی. واقعا که همه دست به دست هم دادن تا ریشه اسلام رو بزنن. ای خدا خودت مومنان رو از گزند زمانه و شر شیاطین جنی و انسی حفظ کن. أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزاتِ الشَّياطِينِ وَ قُلْ رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزاتِ الشَّياطِينِ * وَ أَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَنْ يَحْضُرُونِ» . المؤمنون : ۹۷ ، ۹۸. [b]وَ قالَ مُوسَى إِنِّي عُذْتُ بِرَبِّي وَ رَبِّكُمْ مِنْ كُلِّ مُتَكَبِّرٍ لاَ يُؤْمِنُ بيَوْمِ الْحِسابِ» . غافر : ۲۷. قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ * مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ» . الفلق : ۱ ، ۲[/b] [b]قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ * مَلِكِ النَّاسِ * إِلهِ النَّاسِ * مِنْ شَرِّ الْوَسْواسِ الْخَنَّاسِ» . الناس : ۱ ـ ۴ «بگو : اى خداوندگار من! از وسوسه هاى شيطانها به تو پناه مى برم. و به تو پناه مى برم، اى پروردگار من، از اين كه [آن ها ]پيش من حاضر شوند». «و موسى گفت : من از هر متكبرى كه به روز حساب باور ندارد، به خداوندگار خود و خداوندگار شما، پناه مى برم». «بگو : پناه مى برم به خداوندگار صبحگاه. از شرّ آنچه آفريده است». «بگو : پناه مى برم به خداوندگار مردم. فرمانرواى مردم. معبود مردم. از شرّ وسوسه وسوسه گر نهانى». |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
"یاهو"ی عربی با نگرش ... - mahdy30na - ۲۲/آبان/۹۱, ۱۷:۳۸
RE: "یاهو"ی عربی با نگرش ... - علی الهادی - ۲۲/آبان/۹۱, ۲۰:۵۹
RE: "یاهو"ی عربی با نگرش ... - mahdy30na - ۲۴/آبان/۹۱ ۱۶:۰۲