|
تحلیل یا تقلید...
|
|
۱۶:۰۷, ۳۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۱ ۱۵:۳۲)آشفته نوشته است: مثلا ابراهیم. با اینکه تو جامعه بت پرست بود اما احساس نیاز کرد و سعی کرد دینش (بت پرستی) رو بشناسه و شناخت و راه درست رو پیدا کرد. به نظرت تو بیشتر بت پرستی رو میشناسی یا ابراهیم که در میان بت پرستان زندگی میکرد؟ یا تو بهتر اسلام را میشناسی یا آن گاوپرستی که در میان هندی ها زندگی میکند؟ به نام خدا سلام جناب آشفته , از این گفته شما در حیرت شدم ! ( بعد متوجه شدم چرا دوست عزیزم فرهاد55 از این مطلب تشکر کرد )دوست عزیزم حالا چرا میگی ابراهیم ! یه باره میگفتی ابی جون ! ( فکر کنم حضرت ابراهیم ع درستش باشه )در ضمن ممکنه اشاره کنی که بر طبق چه مدارکی میفرمایید که ایشان اول بت پرستی رو شناخت !!!!!!! ![]() فکر نمیکنم انبیای ما , اصلا سراغ چیز دیگه ای غیر از یکتاپرستی رفته باشن . همین جاست که گروههای دیگه ای هم هستند که حضرت سلیمان را جادوگر خطاب کرده اند اما در قران ذکر شده که ایشان پیامبر الهی و یکتاپرست بوده اند . راستش فقط خواستم انتقادی به این بخش از صحبت شما در مورد حضرت ابراهیم داشته باشم . از لطف شما ممنونم (۳۰/آبان/۹۱ ۱۶:۰۰)فرهاد55 نوشته است: دوستان، وقتی می خوایم ببینیم که چطور میشه راه درست رو از نادرست تشخیص داد، باید پیشفرضایی که از کتابهای دینی و جامعه در این مورد گرفته ایم رو بگذاریم کنار و نباید در این موضوع از اونها استفاده کنیم. پیشفرضهایی مثل: شما هم پیش فرضهایی که از مکتب کاذب و شیطانی و کفرآمیز فالون گونگ تو ذهن داری بزار کنار (۳۰/آبان/۹۱ ۱۶:۰۰)فرهاد55 نوشته است: - اسلام دین درستی است (از کجا بفهمیم؟)شما ثابت کن درست نیست در باره تمام پرسشهای بالا من یه سوال دارم : اگه میتونی عکسشو ثابت کن ![]() موفق باشی فرهاد55 عزیز . منتظر اثباتهای شما هستیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)
)