کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جمکران جمکران جمکران.....
۱۵:۲۵, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۱۶:۳۴ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان سلام ،امیدوارم این پست رو پاک نکنید
همه میگن کربلا کربلا کربلا ولی من دوست دارم داد بکشم بگم جمکران جمکران جمکران...
همه میگن خوش به سعادت آن کسی که این روز ها کربلاست اما من میگم خوش به حال تویی که جمکرانی...

کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
با کدوم روضه است که آقا دیگه از خود بی خود میشن؟؟؟
با کدوم روضه است که چاه جمکران می جوشه؟
با کدوم روضه است که قلب قم میلرزه؟
با کدوم روضه است که میتونم بیام یه لحظه بگم السلام علیک یا بنت رسول الله السلام علیک یا فاطمه المعصومه (سلام الله علیها) ؟؟؟؟
بذارید بخونمش باشه قول میدم که سریع برگردم آخه خودم که دیگه می دونم من گنه کار و موندن.....
آخه من گنهکار و موندن تو شهری محل رفت و آمد دائمی ملائکست....

باز این چه شورش است که در قلب عالم است
باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است....

اما شهادت تو ای دردانه تمام ائمه (حضرت )رقیه (علیها السلام) جان. از درون خرابه‌های شام، صدای تو به گوش می‌رسیـــــــــــد. همه آنهایی که در میان اسرا بودند، خوب می‌دانستند که این صدای کیست، دختر کوچک امام حســـــــــــــین (علیه السلام) است.تو حالا از خواب بیدار شده ای و سراغ پدر را می‌گیری. گویا که خواب پدررا دیده ای،

یزید دستور داد سر امام حسیــــــــن (علیه السلام) را به دختر کوچک نشان دهند و او را ساکت کنند، اما وقتی حضرت رقیه (علیها السلام) و امام حسین (علیه السلام) باز هم به هم رسیدند، اتفاق جانسوزی افتاد.

وای وای وای
و چنین شد که رقیه (علیها السلام)، هنگامی که سر پدر در آغوشش بود، جان سپرد.

همه بلند فریاد بزنید یا حســــــــــــــــــــــــــــــــــــین.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوای انتظار ، rahi ، شیدا ، عبداللهی ، freewish ، محب الزهرا ، SAViOR ، hesam110 ، Mohammad Trust ، sarallah ، mohammad reza
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
جمکران جمکران جمکران..... - مرهم - ۲/آذر/۹۱ ۱۵:۲۵

پرش در بین بخشها:

بالا