|
جایگاه واقعی مرد و زن کجاست؟
|
|
۲۳:۰۱, ۲۱/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۱ ۲۳:۰۹ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام زنان پوشش مردان و مردان پوشش زنان هستند زنان کفار به اندازه کفر شوی خود سهیم هستند و زنان مومن به اندازه ایمان شوی خود سهیم هستند البته این همیشه مصداق نیست استثنا هم داشته مثل زن فرعون یا زن فکر کنم حضرت لوط(علیه السلام) پس نقش حمایتی زن از مرد رو نباید دست کم گرفت اما چون مردان به زات آینده نگر هستند در حالی که زنان به زات لحظه حال رو میبینند و خداوند حکیم سعادت و عاقبت به خیری را پس امر بر این هست که سکان هدایت خانواده دست مرد باشه تا هم با سعی و کوشش فراوان که در جسم و زات مرد نهادینه هست معیشت خانواده تامین شه هم روحیه لطیف زنانه مرد رو در پیشبرد خانواده یاری کنه و در مقابل این زحمات که مرد در بیرون از خانه و زن درون خانه میکشند احترام متفابل به همراه درک روحیات رو از هم داشته باشند ضمنا این زنان هستند که فرزندان رو تربیت میکنن و مرد آینده یک خانواده حاصل پرورش یک زن هست که این نقش بی اندازه یک زن رو از آینده یک جامعه نشون میده کلا خدا حکیم هست و ما از همه مصلحتهایش با خبر نیستیم ولی آنچه که من درک کردم همین مسئله آینده نگری مرد و زمان تربیت زنان هست اما ناقصه عقل بودن زنان به هیچ وجه منظور عقل ادراکی نیست چون نقص در عربی این معنی نقص در فارسی رو نداره اونچه که مشخص هست هر ایدئولوژی در جهت اهداف خودش عمل میکنه ایده مادیگرایان اهداف خودش رو داره هرچند الان باشند کسانی که به اون سمت کشیده شده باشند ایده اسلام هم اهداف خودش حالا کودوم فراگیره بسته به نگرش پیروانش هست که کمکاری در معرفی ایده اسلامگراهاست ولی مهم سعادت ایده هست که مشخص هست کدوم ایده سعادت آوره چه تو این دنیا چه تو اون دنیا صلوات یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
جایگاه واقعی مرد و زن کجاست؟ - mahdi14 - ۲۱/آذر/۹۱, ۲۲:۲۲
RE: جایگاه واقعی مرد و زن کجاست؟ - Mohammad Trust - ۲۱/آذر/۹۱, ۲۲:۲۷
RE: جایگاه واقعی مرد و زن کجاست؟ - somayeh - ۲۱/آذر/۹۱, ۲۲:۴۴