|
جادوگرهای مدرن
|
|
۱۸:۴۰, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام من تو چندتا از سایتهای دوستیابی عضو هستم و فعالیت اطلاع رسانیم رو از طریق اونجا انجام می دم چند روز پیش یکی از بچه ها که مطالبم رو دنبال می کن خواست راجع به کابالا بدونه من هم چیزهایی رو که بلد بودم بهش یاد دادم تا اینکه دیشب یکی راجع به خانمی غیب گو به اسم سارا فدر خبر داد این متن ارسالی اون به منه
"سلام دوست عزیز من قبلا در مورد کابالا مطلبی کمی خونده بودم نزدیک به یک سال و اندی هست که خانومی فرانسوی به نام سارا فردر با من از طریق میل در ارتباطه، ایشون کارش پیشگوئیه و جادو و... تو این مایه ها من یقین پیدا کردم که یه چیزایی میدونی ، ایشون تو چند تا ازمیلهاش خصوصیات من رو گفت که خودم ازش خبر نداشتم (روانشناسی قویی داره) بعدا متوجه شدم درسته راه حل مشکلاتمو گفت بهم پیشنهاد داد که پول بفرست تا جادو یادت بدم اما من به علت عدم دست رسی به مستر کارت و.... این کار رو نکردم، توی اون صفحه ای که باید مشخصات کارت رو وارد میکری (ترجمش که کردم) مطلبی در مورد انجمن یهودی ها درج شده بود ایشون تو مطالبش خیلی امیدواری میده و خیلی چیزها رو میدونه، میدونست من دارم مهندسی میخونم، میدونست مشکلاتم چیه! حتی میدونست من تو طول شبانه روز بیشتر به چه کارهایی مشغولم(میدونست خیلی نماز میخونم و حتی تشویقم هم میکرد) و...... خیلی چیزای دیگه که برام واقعا تعجب برانگیز بود، تمام حرفاش خوب بود! تنها حرفی که شاید باعث شد به حسابش پول نریزم این بود که میگفت من تنها کسی هستم که میتونه به شما کمک کنه اکثر اوقات پیشنهاد های وسوسه انگیز میده وحرفای عجیبی رو میزنه که تا حالا نشنیدم (وعده های علمی تخیلی میده؟) که اگه تو این وادی ها قدم نذاشته باشی هیچیشو باور نمیکنی! مسافرت آخر سالم رو هم درست پیشبینی کرده بود و.......مطلب در مورد خیلی دارم تو وبلاگم بیشتر در مورد این خانوم توضیح دادم اگه مطالب اونجا رو هم بخونین شاید بد نباشه http://uzarssein.blogfa.com/ با این حال میخواستم بدونم که به نظر شما ایشون هم جزء فرقه کابالا هست یانه؟ به نظر شما من چه کار کنم؟ آیا ایشون با اجنه در ارتباطه؟ من اهل توهم زدن نیستم اما میخواستم بدونم آیا اجنه از طریق این فرد به سراغ من هم میان که خبر براش ببرن یا نه؟ " بعدش من تو گوگل سرچ کردم می دونستم که این چنین افرادی فقط سراغ یک نفر نمی رن و متوجه شدم خیلی از افراد با این خانم برخوردهای مختلفی داشتن که بعضن ازش می ترسن. یا یکی تحقیق بیشتر فهمیدم سایت رسمی جادوگر داره این آدرس سایتشه "http://www.sara-freder.com/" میذارم تادوستانی که انگلیسیشون خوبه ترجمه کنن و بفهیمیم قضیه از چه قراره ممنون می شم دوستان بهم کمک کنن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |