|
پیش گویی جالب شهید اندرزگو(حتما بخونید)
|
|
۱۰:۱۱, ۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۱۰:۱۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۱ ۹:۵۵)انصارالمهدی نوشته است: دوست عزیز ایشون در حال ساخت مستند هستند و شاید این فیلم را منتشر کنند . اگر متن را مطالعه کنید متوجه می شوید که . . . هیچ اعتباری به خبرگزاری های حتی داخلی هم نیست بعضی اخبار حاشیه ای بارها شده پخش شده ولی بعدا مشخص شده جعلی بود مثلا خودتان سرچ کنید درباره ی اولین پهباد عمود پرواز ساخت یکی از دانشگاه های ایران که چند وقت پیش خبرش را در تلوزیون فله ای در بخش های خبری به صورت خبر کوتاه و حاشیه ای پخش کردند و بعد معلوم شد عکس ادعایی متعلق به طرح ناموفق چند دانشجو در ژاپن بوده و.... ![]() ![]() ![]() یا خبری در مورد ارم پپسی روی ماه که سایت های خبری معتبر فله ای ان را انتشار دادند و بعد مشخص شد دروغ بود.من سایت وعده ی صادق رو زیر سوال نمیبرم چون مقالاتش رو قبول دارم و بارها از مقالات عالیش استفاده کردم ولی بخش خبرش را خود جناب خادم الامام به روز نمیکند و فقط بر روی این بخش نظارت دارتد و تمام اخبار این بخش جمع اوری اخبار مهدوی و سیاسی از خبرگزاری های معتبر است این که سریع یک خبر را قبول نکنیم بد نیست وگرنه امکان این هست که این مساله واقعیت داشته باشد . انشاالله وقتی فیلم مستندش پخش شد بیشتر به صحت این خبر امیدوار کننده و بشارت بخش پی میبریم ولی یک مساله دیگر هم یادمان نرود گاهی یک بشارت حجت تمامی برای یک نفر است نه برای یک جامعه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و بعد مشخص شد دروغ بود.