کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
۲۰:۰۳, ۱۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۲۰:۰۶ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #122
آواتار
حالا به نظر من این که شیطان تو کدوم جبهه بازی قرار می گیره و قهرمانای داستان چه کسانی هستن تو این مورد بازیا چیزی نیست که توفیر زیادی داشته باشه. حالا اگه مثلاً شیطان طرف مقابل شما باشه و قرار باشه شما بکشیدش، در زندگی واقعی تحت تاثیر قرار می گیرید و به مبارزه علیه شیطان و بدی ها روی میارید؟!

جا داره یه چیزی رو بگم. میشه گفت من اصلاً تلویزیون نمی بینم، اما گاهی پیش میاد و چند دقیقه ای تماشا می کنم. چند هفته پیش شبکه شیطانی "من و تو" (!) رو نگاه می کردم و برنامه ای داشت درمورد مشاوره خانواده و تربیت بچه ها و این دست مسائل. مشاور یه خانم بود که به دغدغه های نوجوونا و بچه ها رسیدگی میکرد. با کمک یه پژوهشگر یه تحقیق انجام داده بودند درمورد تاثیر بازی ها روی نوجوونا. یه دسته با کامپیوتر فوتبال بازی می کردن و یه دسته بازی جنگی خشن. همگی چیزی حدود بیست دقیقه(دقیقش یادم نیست) بازی کردن و بعد یه سری آزمایش انجام شد. یکی از این آزمایش ها عکس العملشون نسبت به خشونت بود. یه فیلم از درگیری های خیابونی واسه هر دو دسته گذاشتن و ضربان قلب رو حین دیدن فیلم ها بررسی کردن؛ نتیجه این بود: کسانی که بازی جنگی کرده بودن ضربان قلبشون عملاً تغییری نکرده بود و افرادی که فوتبال بازی کرده بودن ضربان قلبشون به طرز قابل توجهی افزایش یافته بود! و آزمایش جالب دیگه این پژوهشگر با بچه ها مصاحبه می کرد و جعبه خودکارها رو عمداً مینداخت زمین. اکثریت قریب به اتفاق کسایی که فوتبال بازی کرده بودن تو جمع کردن خودکارا داوطلبانه کمک کردن و درمورد کسایی که بازی خشن انجام داده بودند قضیه برعکس بود!

ببینید، این تاثیر بیست دقیقه بازی رو روحیه یه آدمه. حالا وضعیت کسی رو فرض کنید که روزانه چند ساعت از بازی های مختلف بازی می کنه. اصلاً نمونه ش خود من! من چیزی نزدیک سه ساله که به طور جدی هیچی بازی نکردم! قبل از اون به مدت چیزی حدود 7 سال یه گیمر حرفه ای بودم و روزانه معمولاً پنج ساعت بازی می کردم. تاثیرات منفیشو هنوزم که هنوزه دارم به دوش می کشم و الان یه آدم شدیداً عصبیم! کسایی که اهل بازی کردن بودن حرفمو می فهمن، چطور موقع بازی وقتی با مشکل مواجه می شدیم و طول می کشید چه فشاری بهمون وارد می شد که بعد از اون توی زندگی هم همین طور میشه.

این مربوط به دورانی میشه که بازی ها هنوز تا این حد پیشرفت نکرده بودند. الان کیفیت بازی ها رو ببینید، سطح دشواری و پیچیدگی هاشون رو ببینید، جذابیت هاشون رو ببینید و این که چقدر وسیع تر شدن. بازی های الان معلوم نیست سر آدم چی میاره! مخصوصاً این که از این انواع ماورائیش باشه. Devil و Evil و این کوفت و زهرمارای عجیب غریب. اینا هم تاثیرات مخصوص به خودشون رو دارن.

شما توی اکثر بازی های شخصیت مثبتید و دنیا رو نجات می دید، آدما رو نجات می دید و... خلاصه آدم خوبه اید! ولی باور کنید اینا فقط و فقط و فقط توی بازیه! این دسته بازی ها معمولاً در حالت عادی هیچ روحیه مثبتی رو تو شما تقویت نمی کنن. اینا رو از ته دلم میگم!

بازی های خشن بازی نکنید، بازی های خشن بازی نکنید، بازی های خشن بازی نکنید، بازی های خشن بازی نکنید، بازی های خشن بازی نکنید، بازی های خشن بازی نکنید، بازی های خشن بازی نکنید، ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، anty-evil ، novambr ، mason-enemy
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - Lord_Contemno - ۱۰/دی/۹۱ ۲۰:۰۳

[-]