کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش ثبت نام رجبیون
۲۳:۴۳, ۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
شاید شروع دوباره طرحی تکراری برای بعضی دوستان خسته کننده باشه و شاید هم نباشه . تصمیم با خود شماست اما قبلش به این موضوع فکر کنید که بیشتر کارهای ما در تکرار به سر میبره !
چرا خدا نماز هر روز و تکراری را واجب کرده ؟ چرا یه سری کارهای ما اسیر روزمرگی هست . هر سال ما اسیر 365 روز که تقسیم میشه به چند شنبه یکشنبه . . . جمعه تکراری . اما تکرار برای چی؟
وقتی عزم یادگیری یک حرفه را می کنید تا تکرار نکنید استاد بودنی در آینده در کار نیست و سرانجام این صحبت ها اینکه
و خدا تکرار را آفرید
شاید برای تعالی بندگانش
هر کدوم از ما در یک برهه ای از زمان میایم و چند سالی زندگی می کنیم و میریم و تا حالا به این قضیه فکر کردید که ما همسفر بزرگترین تکراری تاریخ هستیم !(چه سعادتی) کسی که هر روز به شوق خوب شدن شیعیانش هر روز دعاهای تکراری برای اونها می کنه که اگر و فقط اگر شیعیناش خوب باشند اون برمیگرده و دیگه تکراری در کار نیست و طرحی جدید و سبکی نو برای زندگی ما شروع میشه .من هم به تبعیت از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) . . .
طرح دوباره تزکیه نفس را شروع می کنیم صرفا جهت تعجیل در فرج که فرج ما در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خلاصه میشه .
و اما اهداف این طرح : برای آمادگی ماه رجب
چند ماهی فرصت داریم که برای این ماه خودمونو آماده کنیم . من که کسی نیستم اما اینو میدونم که خدا همرو حسابی تحویل میگیره پس برای همتون دعا می کنم و یه جا یادداشت می کنم که بچه های طرح تزکیه نفس (دوستان بیداری اندیشه )
و توی این طرح علاوه بر استفاده از ادعیه جهت ترقی مدارج معنوی به افزایش آگاهی خودم هم توجه دارم . شاید شما مطالعه را پیشنهاد کنید و بعضی ها سخنرانی .
یه برگه شامل دو ستون دعا و بصیرت
اهداف من : انصافا دعا کنید
1-دعای فرج
2-روزی چهار ساعت خواب و استفاده کامل از وقتم
3-افتاده تر باشم ( نسبت به قبل بهتر شدم )
4-افزایش بصیرت
5-دعا برای شما
و . . .
اللهم عجل لولیک الفرج
انشاالله از صبحگاه جمعه شروع می کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، yek Montazer ، 59-11(یامهدی) ، maneli ، آشفته ، aboutorab ، Farzaneh ، DRiVeR ، مجنون الحسین ، مفقود الاثر ، معرفت نفس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پیش ثبت نام رجبیون - انصارالمهدی - ۹/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۳
RE: پیش ثبت نام رجبیون - آشفته - ۱۱/بهمن/۹۱, ۱۸:۲۱

پرش در بین بخشها:

بالا