|
شیخ رجبعلی خیاط
|
|
۲۲:۴۱, ۱۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۶ توسط mamy007.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
من که نفهمیدم موضوع تاپیک چیه ؟ من ایشان را نمیشناسم. ولی میدونم کسی که با امام زمان (علیه السلام) در ارتباط باشه اجازه ی بازگو کردن نداره . حرفهای قشنگی که در بعضی پست ها بود باعث نمیشه بگیم فلان کس چه مقامی داشته. حرفهای قشنگی هم در اینترنت حتی آدمهای کافر گفتن این که دلیل نشد. جوری از ایشان تعریف کردین که آدم یاد خرافه می اوفته. یکی از داستاناهم توی کتاب اربیات هست .(درباره ی پروانه) بجای این کارا بنظر من 2 تا از معجزات امام علی (علیه السلام) یا دیگر ائمه (علیه السلام) بگیم وقتمونو بهتر گذروندیم تازه گفتن و آموختن احادیث ثواب هم داره. حق با شخصیت ها شناخته نمیشود حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی. ملاک تقوا خداوند است نه بنده ی خدا . نقل قول:شیخ به پشتی تکیه نمی کرد,همیشه کمی دور از پشتی می نشست. به جایه جواب این سوالا برید ببنید امام علی (علیه السلام) چه فرمودند. یه سوالایی میپرسیا ، شاید 1001 دلیل داشته باشه ، ولی در کل چیزی که تاکید نشده (توسط ائمه) ، معمولا باعث قرب به خدا نمیشه اگه اینطوریه که خوابیدن بی ادبی تره پس اصلا ایشان نباید میخوابیدن. به جای استوره سازی بیاید استورههاتون که همون ائمه(علیه السلام) میباشند رو معرفی کنید. یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شعر منتشر نشدهای از «شیخ رجبعلی خیاط» در وصف امام علی(علیه السلام) | فدايي ولايت | 1 | 1,680 |
۲۰/شهریور/۹۱ ۱۹:۳۹ آخرین ارسال: zarati313 |
|