کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحثی بنیادین پیرامون این عبارت(استدلال شما من را قانع نکرد)!
۱:۱۵, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بارها و بارها در این مدتی که تا کنون در تالار بوده ایم شاهد مناظرات متعددی بوده ایم

بارها و بارها در زندگی خود با دیگران مناظره و مباحثه میکنیم در زندگی روزمره

بارها و بارها شاهد مناظرات و مباحثاتی در بین دیگران هستیم

بارها و بارها حس میکنیم با اینکه کاملاً بدیهی به نظرمان میرسد که منطق یک طرف بحث مشکل دارد و طرف دیگر کاملاً منطقش غالب است اما طرف مقابل با ذکر توجیهاتی (که به زعم خود بسیار منطقی است) مدعی میشود که به این توجیهات به نظرخودش منطقی و به نظر ما غیر منطقی قانع نشده است و طرف مقابل ناتوان است در اثبات حقانیت نظرش و یا اثبات ابطال نظر خودش از طرف شخص مقابل

ریشه این ها چیست به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به تعبیر دیگر آیا ایمان آوردن و یا به تعبیری قانع شدن تنها وابسته است به استدلال منطقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا در یکجا یک استدلال که به نظر عده ای بسیار منطقی است از نظر عده ای دیگر منطقی نیست؟؟؟؟؟

نظرات رو دوستان بفرمایند

عمری بود و توفیقی نظراتی رو بر مبنای آیات قرآن و روایات در این خصوص تقدیم میکنم

اما ضرورت وجود چنین تاپیکی رو شدیداً حس میکنم در تالار با توجه به جایگاه خاص مباحث مناظره ای در تالار!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، مجید املشی ، جویای حقیقت ، عبدالرحیم ، شیدا ، وحید110 ، fazel ، سید ابراهیم ، قلب ، Farzaneh ، سرباز سید علی ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، ELENOR ، دیدگاه نوین ، فاطمه خانم ، دل خسته ، nafas ، R3Z4 ، DRiVeR ، mahdy30na ، حسن.س. ، Twelver ، انصارالمهدی ، vahrakan ، joseffist ، fatemeh-55 ، آیلار ، SAViOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
بحثی بنیادین پیرامون این عبارت(استدلال شما من را قانع نکرد)! - علی 110 - ۱۶/بهمن/۹۱ ۱:۱۵

[-]