|
انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک
|
|
۲۲:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۱ ۲۲:۲۷ توسط mofa.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
خوشحالم که این تاپیک زده شد... به نظرم انیمه هم به اندازه فیلمهای هالیوود احتیاج به بحث و بررسی داره ... شاید هم بیشتر...
راستش اولین باری که مستند ظهور رو دیدم زیاد درگیرش نشدم، اما وقتی شروع کردم به انیمه دیدن، به نکات و مسائلی برخوردم که برام تکان دهنده بود... و دوباره مستند رو دیدم... اونموقع واقعا شوک زده شدم از اینکه مطالب مستند تا این حد تو انیمه ها مطرح میشه... بعد از دیدن انیمه le chevaliar deon که در مورد انقلاب کبیر فرانسه ساخته شده بود که دوباره رفتم سراغ مستند و برام جالب بود که تو این انیمه چه تاکیدی روی عبارت noves ordo seclurum یا نظم نوین دنیوی میشه... البته انیمه حاوی نکات خیلی مهمتری هست که جای نقد و بررسی داره... در ضمن این یه واقعیته که انیمه ها برخلاف ظاهر بچه گونه شون (که مردم فکر می کنن مال بچه هاست و چیز مهمی نیست) از نظر داستان و محتوا فوق العاده قوی هستن، پر مایه ان و بعضا مضامین بسیار پیچیده و درگیرکننده ای دارن چرا که سازندگانشون افراد فرهیخته ای هستن که خیلی خوب تونستن جنبه فانتزی و جذابیت انیمه ها رو با پیام ها و مضامین آنچنانی تلفیق کنن ... طوری که هم یه نوجوون از دیدنشون لذت ببره و هم یه آدم پخته اهل مطالعه و تفکر بهشون علاقه مند بشه... مثلا انیمه ای مثل paprika که ساخته کارگردان تحسین شده و بزرگی مثل ساتوشی کن هست، یه انیمه واقعا پرمایه و معناگراس که فیلم هالیوودی تلقین یا inception هم از روی اون ساخته شده، یا انیمه دیگه همین کارگردان یعنی serial experiment lain که یه انیمه فلسفی قوی و پرمایه است و طبق نظر بعضی ایده فیلم ماتریکس از همین انیمه گرفته شده... مثال ها خیلی زیادن و هر کدوم احتیاج به نقدو بررسی داره و ارزوی منم اینه که نخبه های تالار این انیمه ها رو هم مورد نقد و بررسی قرار بدن چون واقعا خیلی جای بحث دارن و جا داره که بگیم انیمه ها، هم عرض و نه طفیلی سینمای استراتژیک ان ضمنا منم موافقم که دیدن انیمه ها میتونه تاثیرات مخربی روی نوجوونا و جوونا داشته باشه... ولی از طرف دیگه میتونه سوژه خوبی برای بررسی و مطالعه قالب رسانه ای و هنری شیطان پرستی و فراماسونری و مباحث متافیزیکی و فلسفی و روانشناسی باشه... چون این مباحث علی الخصوص مفاهیم و نمادهای شیطان پرستی و فراماسونری الی ماشا الله تو انیمه ها مطرح میشن و اصلا خود من بعضی وقتا از دیدن اینهمه مفاهیم و نمادها تو انیمه ها خسته و عصبی میشم... البته انیمه هایی هم هستن که میتونن تاثیر مثبتی روی مخاطب بذارن... انیمه هایی که مسائل اجتماعی و روانشناسی روزمره ادما رو مطرح می کنن و اونا رو تشویق به داشتن تفکر منطقی و اصلاح نگرش نسبت به مسائل و مشکلاتشون می کنن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |