کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
۱۸:۲۴, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
بحث میوه شد......بازم مجبورم از شاهکارهایم بگم Big Grin

حقیر در پوست کردن میوه همچون معلولان نود و نه درصد ذهنی عمل کرده و دراین مورد به شدت افتضاح هستم. یعنی خیار و سیب را که با پوست تناول میکنم و پرتقال رو هم که از وسط قارچ میکنیم و موز و انار هم که خودتون دیگه باید تصور کنید به چه حالت سرو می شود.....Wink

ولی خب این ها برای قبل از ازدواج است.... شما تصور کن پا گشایتان کردن خونه خاله یا دایی عروس.... ظرف میوه را گذاشته اند روبرویت. چه حالی بهت دست می دهد.... اگر نخوری بهشان برمیخورد و اگر....

حقیر تا چند ماه ابتدایی اصلا لب به میوه نمی زدم.... ولی خب آخر تا کی.... کم کم داشت این تصور پیش می آمد که من به میوه کلا آلرژی دارم....

خلاصه در یکی از مهمانی ها که همه فامیل خانممان هم جمع بودند، عزممان را جزم کردیم که یک خیار و پرتقال حداقل نوش جان کنیم. Big Grin

اول بگم از خیار پوست کندن: مجبور شدم از وسط خیار را به دو نیم کنم که دقیقا عین جاده چالوس شد و برای اینکه عمق فاجه مشخص نشود هر دو به سرعت در دهان کردم....Big GrinBig GrinBig Grin

رسیدم به پرتقال: البته قبلش کلی تمرین کرده بودم، ولی نمی دونم چرا آب پرتقال قرمز شده بود، پرتقال خونی هم نبود.... بله دستمان را بریده بودیم.... Confused

یکی از اقوام فرمودند: خب پس تازه فهمیدیم که چرا میوه نمی خورید....Cool

ما هم با دست خونی و کلی عرق بر پیشانی سعی در محو شدن بر روی همان مبل داشتیم.... Blush

دوستان مجرد تا وقت هست بنشینید کمی تمرین میوه پوست کردن.....

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، reyhaneh.sh ، sarallah ، ويانا مبين نژاد ، mamy007 ، فاطمه خانم ، faateme-313 ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، میلاد.م ، شیدا ، Farzaneh ، مجید املشی ، meshkat ، Admirer ، farzad313 ، جویای حقیقت ، محب الزهرا ، علمدار133 ، soshiant ، دیدگاه نوین ، حسن عزتي ، انديشه نو ، یاوران مهدی ، Reza71 ، حوریه سادات ، خیبر110 ، N.Mahdavian ، Patriot ، ali.khm ، مرغ باغ ملکوت ، وحید110 ، ANTI satan ، Amir ، مسافر ، Seyed Mohsen ، mohamad ، درست پسند ، jafar ، مهسا110 ، امیریان ، Havbb 110 ، ضحی ، سلیم ، اولولالباب ، m1374b ، Night_World ، السا ، fiftynine ، mahdyshr ، أین المنتظر ، Aryha
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) - سید ابراهیم - ۹/اسفند/۹۱ ۱۸:۲۴
حشره ای در فنجان - حب الحسین - ۲۶/فروردین/۹۲, ۲۲:۳۵

[-]