|
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
|
|
۱۸:۲۴, ۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بحث میوه شد......بازم مجبورم از شاهکارهایم بگم
![]() حقیر در پوست کردن میوه همچون معلولان نود و نه درصد ذهنی عمل کرده و دراین مورد به شدت افتضاح هستم. یعنی خیار و سیب را که با پوست تناول میکنم و پرتقال رو هم که از وسط قارچ میکنیم و موز و انار هم که خودتون دیگه باید تصور کنید به چه حالت سرو می شود..... ![]() ولی خب این ها برای قبل از ازدواج است.... شما تصور کن پا گشایتان کردن خونه خاله یا دایی عروس.... ظرف میوه را گذاشته اند روبرویت. چه حالی بهت دست می دهد.... اگر نخوری بهشان برمیخورد و اگر.... حقیر تا چند ماه ابتدایی اصلا لب به میوه نمی زدم.... ولی خب آخر تا کی.... کم کم داشت این تصور پیش می آمد که من به میوه کلا آلرژی دارم.... خلاصه در یکی از مهمانی ها که همه فامیل خانممان هم جمع بودند، عزممان را جزم کردیم که یک خیار و پرتقال حداقل نوش جان کنیم. ![]() اول بگم از خیار پوست کندن: مجبور شدم از وسط خیار را به دو نیم کنم که دقیقا عین جاده چالوس شد و برای اینکه عمق فاجه مشخص نشود هر دو به سرعت در دهان کردم.... ![]() ![]() ![]() رسیدم به پرتقال: البته قبلش کلی تمرین کرده بودم، ولی نمی دونم چرا آب پرتقال قرمز شده بود، پرتقال خونی هم نبود.... بله دستمان را بریده بودیم.... ![]() یکی از اقوام فرمودند: خب پس تازه فهمیدیم که چرا میوه نمی خورید.... ![]() ما هم با دست خونی و کلی عرق بر پیشانی سعی در محو شدن بر روی همان مبل داشتیم.... ![]() دوستان مجرد تا وقت هست بنشینید کمی تمرین میوه پوست کردن..... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,730 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 276,197 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,818 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 285,025 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 255,163 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|