|
هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس
|
|
۰:۰۲, ۲۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۰)omidman نوشته است: باید سایت جهانی و بین المللی باشه. محدود کردن سایت به کاربران داخلی زیاد مفید و با ارزش نیست من با نظر شما مبنی بر جهانی بودن این سایت موافق هستم و حتی خود من هم خواستم یک سایت جامع که همه امکانات سایت های غربی ( گوگل . یاهو. فیس بوک . یوتیوب .توییتر. دیگ و ....)رو داشته باشه بسازم اما خودتون که بهتر میدونید کاربران اینجا از این ایده ها حمایت نمیکنن و گرنه با همکاری با هم دیگه راه اندازی این وبسایت جامع کاری نداره |
|||
|
|
|
|
|
| پیام در این موضوع |
|
هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - فدايي ولايت - ۲۲/خرداد/۹۱, ۱۸:۵۹
RE: هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - علی الهادی - ۱۹/مرداد/۹۱, ۲۳:۰۶
RE: هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - فدايي ولايت - ۲۰/مرداد/۹۱, ۲:۱۹
RE: هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - علی الهادی - ۲۰/مرداد/۹۱, ۱۵:۲۰
RE: هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - ليت - ۲۵/اسفند/۹۱, ۲۲:۱۹
RE: هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - علی الهادی - ۲۵/اسفند/۹۱, ۲۲:۴۲
RE: هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - omidman - ۲۵/اسفند/۹۱, ۲۳:۱۰
RE: هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - علی الهادی - ۲۶/اسفند/۹۱ ۰:۰۲
RE: هر آنچه درباره «توییتر» می دانید و نمی دانید + فیلم و عکس - فدايي ولايت - ۲۵/اسفند/۹۱, ۲۲:۴۷
|