کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همکاری و همفکری در زمینه ادبیات داستانی و فیلمنامه نویسی
۳:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۹/فروردین/۹۰ ۲۰:۰۰)chelcheleh نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

دوست عزیز asier ممنون از حسن نظرتان. هر چند کمی اغراق آمیز بود. بنده هم فعلا در اول کار هستم... من چندان فرصتی برای پیگیری تمام مباحث تالار را نداشته و ندارم. اما تا آنجا که پیگیری می کنم اعضای فعال اغلب آدمهای با تقوا و با شعوری هستند. حداقل بیشتر اعضا تلاش می کنند با روشی که بلدند و از دستشان برمی آید راهی برای رشد و تعالی فرهنگ کشور عزیزمان پیدا کنند.
بنده سعی می کنم مباحث مطرح شده از طرف شما را حتما پیگیری کنم. منتهی با سرعتی که از دستم بر می آید.
پیشنهاد من برای کار در زمینه ادبیات حرکت موازی هم در زمینه فرم و حتما محتواست. حالا اگر شما و عزیزانی که در زمینه ادبیات تخصص دارند مایل بودید از مطالعه دسته جمعی چند کتاب نه چندان پر حجم و در عین حال قابل ارزیابی (داخلی- خارجی) شروع کنیم. داستان کوتاه هم مناسب است. البته باید حداقل 5-6 نفر اعلام آمادگی کنند. (می توانیم در بخش معرفی کتاب اعلام کنیم)
یک پیشنهاد هم در باره شرکت در مسابقه ایران 1404 دارم. این جشنواره هنری در زمینه های متنوعی فراخوان زده است. مانند ادبیات، فیلمنامه نویسی، معماری، انیمیشن و... متولی امر هم حوزه هنری است. به نظرم آمد کار فکر شده و خوبی است. آدرس اینترنتی اش هم http://www.iranart1404.ir می باشد.
باز هم منتظر پیشنهادات دیگر عزیزان هستم.
نکته: حرکت در زمینه های هنری و ادبی نیازمند صبر و حوصله فراوان استSleepy

و من الله توفیق

سلام
من نه دروغ بلدم نه اغراق....لطفا منتظر ننشینید...حضرتعالی لطفا سریعا اگر اجابت میفرمایید کتاب هنر رزم رو که صفحاتش به 50 نمیرسه مطالعه کنید.اینجانب قصد دارم در اولین حرکت گروهی داستانک تولید کنیم با موضوع اخلاق اسلامی.زودتر به من خبر بدهید.اگر هستید یا علی و اگر هم نیستید شما را به خیر و سلامتی.
منتظرم.
یا حق...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، chelcheleh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: همکاری و همفکری در زمینه ادبیات داستانی و فیلمنامه نویسی - asier - ۶/اردیبهشت/۹۰ ۳:۰۸
درباره داستانک... - asier - ۷/اردیبهشت/۹۰, ۳:۱۸

[-]