|
تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه)
|
|
۱۰:۲۸, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
این یک خاطره شخصیه اما فکر کنم قدرت موسیقی و تاثیرش رو نشون بده، من هم همیشه عادت داشتم با موسیقی کار کنم درس بخونم انواع موسیقی حتی گیتار هم می زدم. چون تنها زندگی می کردم نمی تونستم همش تو سکوت باشم و مسویقی هم نوای من شده بود.این روزگار من بود تا اینکه یک سری مشکلاتی برام پیش اومد درحد عذاب شب قبر..
تمام زندگیم بهم خورده بود، نمی دونستم چی کار کنم کلا تمرکز و قدرت تفکرم از هم پاشیده شده بود، به پیشنهاد عموم (که دکتری فقه و حقوق داره) به جای موسیقی ، قرآن گوش می کردم حتی موقع خواب و کار و... ، بعد چند روز دیگه خواب های بد نمی دیدم ذهن و فکرم آروم گرفته بود وکم کم تونستم از پریشانی در بیام فکرم به کار افتاد و بعد یک مدت کارهام رو رایست و ریس کردم اون موقع برام معجزه قرآن علنی بود اما همیشه می دونستم یک دلیل علمی هم باید داشته باشه وقتی این تایپیک رو دیدم و به ارتباط موسقی و علم ریاضی و آهنگین بود کلام الله توجه کردم به قدرت و تاثیر گذاری فوق العاده روانی موسیقی پی بردم البته منظورم این نیست خدایی نکرده قرآن در حد کتاب های شعر معمولیه نه منظورم کار زیبای خداوندی در کتابی که برامون فرستاده و قدرت موسیقی که غرب داره ازش استفاده می کنه و راه کاری که به نظر من می تونیم ازش استفاده کنیم گوش دادن به قرآنه در اکثر کارهامون، هم آرامش خاصی سراغ آدم میاد هم می تونه تأثیرات کل تفکرات بد و پریشانی رو از ادم بگیره. به نظر من بهترین چیز برای رسیدن به آرامش همون گوش دادن قرآن مخصوصا که به علت مشغله کاری همه نمی رسن هر روز قرآن بخونن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سلسله مقالات تحقیقی پیرامون حرمت موسیقی | علیرضا110 | 54 | 26,971 |
۲۴/اسفند/۹۵ ۱۳:۴۶ آخرین ارسال: music87025 |
|
| آشنایی با گروه موسیقی kiosk(سیاسی خوان) | saeedG | 2 | 2,539 |
۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۸ آخرین ارسال: Amir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,781 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|
| مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول | alqous | 5 | 5,190 |
۴/مهر/۹۰ ۲۱:۱۶ آخرین ارسال: alqous |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,743 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|