|
اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۰:۵۴, ۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من به عنوان کسی که می تونم بگم نظرات و افکار در بسیاری موارد با اندیشه ای که پشت ایجاد این تالار بوده و در تالار جریان داره نه تنها همسو نیست که میتونم بگم مخالف است ،وظیفه ی خودم دونستم بگم که:
من اکثریت قریب به اتفاق پست هایی که اینجا گذاشتم حالت ستیز و مخالفت داشته و عموما هم بحث در گرفته (هر چند بیشتر شون از جانب من نیمه کاره مونده و رها کردم به دلایل شخصی ....) ولی در هیچ کدومشون جوری با من برخورد نشده که زننده باشه و احساس کنم میخوان منه مخالف رو دک کنند .همیشه دوستانی بودند که اگه با رعایت احترام باهاشون حرف زدم اونها هم با رعایت احترام جواب دادن و همین دوستان هستند که به این فروم زینت دادند.... ...................... اینوگفتم که بگم مخالف اینم که اینحا نظرات مخالف رو طرد میکنند، اما قبول دارم در برابر نظرات مخالف موضع دفاعی گرفته میشه که فکر میکنم همه جا همین طور باشه ...... و اینکه به نظر من مشکل اصلی از کاربران است نه مدیران .....باید نحوه ی بحث درست رو یاد بگیریم ،تا بحث ها به توهین کشیده نشه و اثر داشته باشه .... .................. در ضمن سخنم به ایجاد کننده ی تاپیک این است که برادر من : خود شما "گروههای فکری تشکیل دهید و یک موضوع از مشکلات جامعه را به چالش بکشید و راه حلی عقلی اسلامی بیابید" ...مگر مشکلی در این زمینه وجود دارد ؟ شروع کنید حتما استقبال خواهد شد . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |