|
سازنده ایرانی MAX PAYNE و GTA جواب آرگو را خواهد داد
|
|
۵:۳۹, ۱۰/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۲ ۹:۱۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۹/فروردین/۹۲ ۲۰:۰۲)navid-313 نوشته است: البته شاید واقعیات امر هم طوری باشه که ما اونو ضد ایرانی بدونیم !"ضد ایرانی" ؟!!! یعنی آنطور که آمریکاییها میخواهند نشان دهند، ایرانیها از انسانیت به دور هستند؟!!! ماجرای تسخیر لانهی جاسوسی از بزرگترین افتضاحاتی است که یک دولت آمریکایی متحمل شده، و از نشانههای آن هم قانون ممنوعیت ورود اسناد کشف شده به آمریکاست، که بعد از 33 سال هنوز هم پابرجاست، برخلاف روند مرسوم پروندههای اطلاعاتی که بعد از 30 سال از طبقهبندی خارج میشوند. از تبعات این واقعه میتوان به اهمیت آن پی برد. در این صفحه مقالهی بسیار مختصر و بسیار مفیدی در مورد شکست حملهی آمریکا در طبس هست، که بخشهایی از آن را میآورم: ... از جمله اهداف آمریكا برای این تجاوز، بازیابی روحیهی سران كاخ سفید و سیاستمداران آن، ترمیم غرور آسیب دیدهی خویش، آزادی گروگانها و تضعیف روحیهی مردم ایران بود. بنا بود پس از آزادسازی گروگانها، مراكز مهم اقتصادی و مكان شخصیتهای مهم انقلاب نیز مورد هجوم قرار بگیرد و كودتایی علیه نظام روی دهد.... سیاستمداران كاخ سفید در ظاهر میكوشیدند مسئلهی گروگانها به صورت مسالمتآمیزحل شود. حتی آنها پیش از آغاز برنامهی نظامی، برای مذاكرات جدید زمینهچینی میكردند تا مسئولان ایران را غافلگیر كنند. اما در واقع مدت پنجماه بود كه نیروهای ویژهای را برای این كار در محیطی مشابه صحرای طبس در آریزونا آموزش میدادند. بنا بود كه این طرح با نام عملیات پنجهی عقاب، چهارم تا ششم اردیبهشت 1359 اجرا شود.... ... آنان آنقدر برای فرار عجله كردند كه هشت مزدورِ كشته شده و اسناد سریِ درون بالگردهای به جا مانده را باقی گذاشتند. صبح هنگام به وقت آمریكا، هنگامی كه كارتر در تلویزیون ظاهر شد از چشمان برافروخته و متورم وی آشكار بود كه شب را نخوابیده است. وی اعلام كرد كه عملیات پنجهی عقاب شكست خورده است. سپس اظهار كرد كه اسناد طبقهبندی شدهی سری در بالگردها به جای مانده است. در واقع این پیام برای بنیصدر صادر شده بود، و او بیدرنگ دستور داد تا چند بمبافكن، بالگردهای به جا مانده را بمباران كنند. بر اثر این خیانت، فرمانده سپاه یزد محمد منتظر قائم که برای بازرسی و بررسی محل به آنجا رفته بود به شهادت رسید. آمریكا میخواست مردم ایران را تنبیه كند، ولی نتیجه برعكس شد... كارتر در انتخابات شكست خورد، و بعدها در مصاحبهای گفت: "دوران ریاست جمهوری من، بدترینِ دورههای ریاست جمهوری در آمریكا بوده است، زیرا در آن زمان دولت آمریكا در دست آیت الله خمینی در ایران به گروگان گرفته شد." (۹/فروردین/۹۲ ۲۰:۰۲)navid-313 نوشته است: اما خودم تو مستندی که از شبکه یک پخش میشد دیدم که تو همون درگیری ها (که البته تلویزیون ایران پخش نکرد )منظورتون مشخص نیست. گفتید پخش میشد و پخش نکرد. ![]() (۹/فروردین/۹۲ ۲۰:۰۲)navid-313 نوشته است: یک نفری بود که خودش افسر سابق پلیس بود که با شیپور داد میزد که آقا تورو به هرکسی ک میپرستین تیر اندازی نکنید ! اسلحه ها رو کنار بزارین چون ممکن بهانه ای بشه که آمریکا حمله کنه به ما و انقلاب مارو خراب کنه !! ( خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل)من نمیتونم خودم حدیث مفصل بخوانم از این مجمل! ![]() منظورم اینه که منظورتون رو متوجه نمیشم. شما لطفاً بفرمایید برداشتتان از این مسئله(در صورت صحت) چیست؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |