|
اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۲:۲۷, ۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۲۸ توسط Ramin_Ghn.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
نمی دونم چرا یه مدتیه هر کاری می خوام بکنم چون قبلش به خدا متوسل شدم اسباب اون کار برام محیا می شه الحمدللهبنده مدتی در ارومیه دانشجو بودم یه دوستی داشتیم به اسم معین ، نمی دونستم این دوستم معین چه ویژگی داشت که همه رو مجذوب خودش کرده بود : مومن ، کافر ، عرق خور ، چاقوکش ، افراد عادی و ... خلاصه همه رو ، همه دوست داشتن همیشه با ایشون باشن از جمله خود بنده ، وقتی میومد خونه ما حتی موقع خواب دوست داشتم جاشو نزدیک جای خودم بندازم ، راز این همه محبت و صمیمیت چی بود دوستان؟می دونید چرا؟ایشون همیشه یک تبسمی توی چهرشون داشتن همیشه با لبخند و جان و دل حرف دیگران رو گوش می کردن ، تو درک و فهم دوستانش مهارت خاصی داره ، نه عالم هست نه مومن نه پولدار نه خوشگل ایشون شنونده خوبی بودن(الانم هستن) ، چه خوب می شد این شنونده خوب ، گوینده خوبی هم می بود و چه خوب که این شنونده و گوینده خوب یک دیندار مومن و باسواد هم باشن جناب وحید110 به نکته خیلی دقیق و ریزی اشاره کردند ، مشکل واقعی سایت همین مشکل اخلاق و طرز رفتار دوستان با همدیگه هست مخصوصا مدیران عزیز ، اشکالی نداره مدیران هم کمی بیشتر قاطی بچه های سایت بشن و خودشون رو جدای از دیگر کاربران ندونن حتی اگر مخالف یک مطلبی بودن می تونن نظر و طرز فکرشون رو به نحو دوستانه تر و ملایم تر ارائه بدن ، بنده خودم یه مدت قبل از جمله کسانی بودم که اکثر موارد با عقاید ، تند برخورد می کردم ولی الان پشیمونم و درصدد جبران برای اینکه بیشتر همدیگر رو درک کنیم و به حرف و نصایح همدیگه گوش کنیم باید قبلش دوست خوبی برای همدیگه باشیم مثلا چه ایرادی داشت مدیران هم برای صمیمیت بیشتر در بخش "معرفی اجمالی کاربران"شرکت می کردن و همچنین دیگر دوستان گرامی ! به نظرتون وقت اون نشده که با برنامه ریزی دقیق یک گردهمایی عمومی برای یکی دو ماه آینده در حرم مطهر حضرت معصومه داشته باشیم طبق فرمایش جناب مسنجر نمی شه از دوستی فقط و فقط اینترنتی همبستگی و همفکری ایجاد کرد، جناب آسیر اینکه می بینیم ناظرین باهم خیلی صمیمی هستن دلیلش اینه که حداقل یکبار خارج از فضای نت همدیگر رو دیدن و همیشه با هم تماس تلفنی دارن و بیشتر با خصوصیات و رفتار همدیگه آشنا هستن...یا مولا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

الحمدلله