کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بی حرمت وهابیون به بقاع متبرکه
۲۲:۱۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۲۱ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #59
آواتار
جناب عدالت چه شما بخواهی چه نخواهی در کشور ما محدودیت های بسیاری برای اهل سنت در نظر گرفته شده ،برادر تا به حال رفتی همان کردستانی که ازش اسم میبری (کمتر از یک در صد کار دولتی در کردستان وجود داره ،نه کارخانه ای ونه ...) برادر من ،اگر کرد ها جنگیدن به بهانه همین موضوع(بی توجهی به آنها )جنگیدن ،جناب عدالت چه بخواهی و چه نخواهی ما تغریبا حمایتی از اهل سنت نمی کنیم ،برادر حرف شما درست سعودی ها دلار میدن ،تومان میدن و انواع پول ها (برای نابودی ایران)
اما این دلیل نمیشه ما اهل سنت داخل رو محکوم بدونیم ،شما میگی ما باید محدودیت و نظارت بر روی اهل سنت داشته باشیم ،من میگم ما هم محدودیت ،هم نظارت داریم و هم در مواردی که کم نیستند نا عدالتی هم داریم ،نمی دانم شما تا به حال کنار چند تن اهل سنت نشستید به درد دل چند اهل سنت گوش دادید ،به چند منطقه ی کرد نشین سفر کرده اید و از نزدیک مشکلات این مردم را دیده اید، شما کاملا همه ی سنی ها را وهابی میبینید ،خون جلوی چشمانتان را گرفته ،برادر من هم مخالف وهابی ها هستم ،جنایتهایشان را می بینم ،افراطی گری هایشان را می بینم و محکوم می کنم و روزی دستم برسد در مقابل این انسان ها ی جاهل ایستادگی می کنم ،اما من فعلا همین رفتار افراطی را در شیعیان(مثلا شیعه) می بینم و در مقابلش ایستادگی هم می کنم . (این خواسته ی اصلی آمریکا است افراطی گری و اختلاف ،تفرقه بینداز و ....)
(شما یک سنی دیدی که به امامان ما توهین کرده و من ده ها شیعه رو دیدم که به اعتقادات اهل سنت توهین میکنن ،قرآن هم گفته توهین بکنید توهین میکنند ،برادر ما شیعه ی حضرت علی (علیه السلام) هستیم بخوایم مثل عمری ها رفتار کنیم که وا ویلاست ،مساوی نابودی شیعه هست ،الگوی ما حضرت علی (علیه السلام) است)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
بی حرمت وهابیون به بقاع متبرکه - rezvan - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۷:۰۱
RE: نبش قبر حجربن علی - sarallah - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۸:۰۱
RE: نبش قبر حجربن عدی - anti - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۸:۱۹
RE: نبش قبر حجربن علی - soshiant - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۸:۲۱
RE: نبش قبر حجربن عدی - سدرة المنتهی - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۲۱:۵۴