|
ایجاد مغالطات در زمینه ولایت فقیه توسط علی یعقوبی+جواب
|
|
۱۹:۰۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۳۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
پس از یک مقدمه طولانی به بحث اصلی میپردازیم
مغلالطات در زمینه ولایت و امامت ابتدا به فرمایشات امام خمینی در زمینه مجلس خبرگان که بحث با آن آغاز می شود توجه کنید مجلس خبرگان در راستاى تقويت نهاد رهبرى امروز در ملت ما مطرح است قضيه مجلس خبرگان براى تعيين رهبرى. اين مسئلهاى است كه نبايد ملت ايران براى آن كم ارج قائل باشد. الآن يك دسته از فرارى [ها]- كه شنيدم- دوره افتادهاند كه اين مجلس خبرگان نبايد باشد، براى اينكه تضعيف رهبرى است. مجلس خبرگان تقويت رهبرى است. گول اين حرفها را نخورند. بايد همه وارد بشوند. اين يك تكليف است. حفظ اسلام يك تكليف شرعى است براى همه ما. حفظ مملكت توحيدى يك تكليفى است براى همه قشرهاى ملت. و چنانچه همه با هم نباشند و در صحنه حاضر نباشند و رأى به وكلا ندهند و رأى به مجلس خبرگان ندهند و وكلايى كه بايد تعيين بشود و كسرى دارند رأى كم بياورند، اين [ها] برخلاف تكليف عمل كردهاند. بايد همه در صحنه باشند و همه وارد باشند. و من به قشر روحانيت هم عرض مىكنم كه كناره گيرى موجب اين مىشود كه همانطورى كه در زمان سابق از [اين] كناره گيرى علماى مذاهب، اسباب اين شد كه ملت ما و بزرگانشان جدا شدند و هر كارى خواستند دولتها كردند و دولتها را به حال خود گذاشتند و هرطور سركشى خواستند كردند، چنانچه شما از صحنه بيرون برويد و علما، دانشمندان از صحنه بيرون بروند، اين اسباب اين مىشود كه باز آن مسائل سابق پيش بيايد. امروز تكليف است؛ مجلس خبرگان تكليف است براى همه كه هم در آن كه مىخواهد خبره بشود بايد برود اسم نويسى كند، آن كه لايق است برود و اسم نويسى كند و ملت به آنها رأى بدهند. در هر صورت، چنانچه ما همهمان در صحنه نباشيم و همه به فكر اين نباشيم كه اين كشور را از شرّ مفسدان نجات بدهيم، اگر به فكر نباشيم- خداى نخواسته- اگر در وضع حاضر هم خيلى تأثير نكند، در وضع آينده ملت باز تأثير مىكند و- خداى نخواسته- دوباره ملت ما را گرفتار آنطور اشخاص مىكند كه بر صغير و كبير ما رحم نكنند. و من اميدوارم كه خداوند تبارك و تعالى به همه ما توفيق بدهد كه خدمت كنيم به اين كشور، خدمت كنيم به اين ملت و همه ما با هم باشيم و بر ضد كسانى كه برخلاف اين ملت هستند، برخلاف مصالح اين ملت هستند، نهضت خودمان را حفظ كنيم و ان شاء اللَّه، در طول تاريخ، ديگر گرفتار آن حكومتهايى كه خودشان را از مردم جدا مىدانستند و براى خودشان دستگاههاى سلطنتى درست كرده بودند، گرفتار ان شاء اللَّه، نشويم .. - والسلام علينا و على عباداللَّه الصالحين. ( صحيفه امام، ج17، ص: 102) از انحرافات بارز آقاي يعقوبي حمله به مجلس خبرگان است . وي بر اين باور است كه ولي جامعه اسلامي بايد مستقیما و بدون واسطه از سوي امام زمان تعيين شود و اعضاي مجلس خبرگان به دليل اينكه معناي ولايت فقيه را فهميدهاند حق خود ميدانند كه در تعيين رهبري دخالت كنند از همين رو احكام اين مجلس را با مصوبات سقيفه بني ساعده برابر ميداند:« مجلس خبرگان در نظام عالم حكم سقيفه بني ساعده را دارد.»[1] « قيمت مجلس خبرگان قيمت سقيفه بني ساعده است و افراد مجلس خبرگان در نظام عالم قيمت افراد سقيفه بني ساعده را پيدا ميكنند ............ مجلس خبرگان مقولهاي است بسيار منفي، بسيار زشت بسيار جهنمي.»[2] آقاي يعقوبي علت حمله خود به مجلس خبرگان را عدم درك صحيح آنها از معناي ولايت فقيه ميداند و معتقد است اعضاي خبرگان مفهوم واقعي ولايت فقيه را نفهميدهاند: « اين ماها هستيم از معارف بي خبران كه ميگوييم ولي فقيه هم بايد حساب پس بدهد. نه عزيز من، اگر شما واقعاً ميفهميد ولايت فقيه يعني چه؟ آن موقع ميفهميديد داريد بياحترامي ميكنيد............ بنده عرض ميكنم علماي شيعه ولايت و مطلقه فقيه را نفهميده اند اگر فهميده بودند اين حرف را نميزدند اگر فهميده بودند جسارت نميكردند كه ولايت فقيه را بايد بازخواست كرد............به مجلس خبرگان رهبري بنده اعتراض دارم. آقايان خبرگان رهبري! شما در چه خبره هستيد؟ در دين خدا؟ شما ميفهميد حاكم يعني چه؟بنده خيلي شديد به مجلس خبرگان اعتراض دارم. قبولشان ندارمها. خبرگان حق ندارد حاكم الهي را انتخاب كنند. حاكم را خدا انتخاب ميكند و رهبر معظم انقلاب را امام زمان انتخاب كرده............به مجلس خبرگان چه ربطي دارد؟ ........مجلس خبرگان اين وسط چه كاره است چون حريم، حريم ولايت فقيه هست. من آقايان خبرگان را نفرين نميكنم و گرنه نفرينم هم سريع ميگيرد.»[3] --------------------------------------------------- [1] -نظام عالم، جلسه 7، ص3. [2] - نظام عالم ، جلسه 7، ص 14 و 15 [3] - نظام عالم، جلسه3، ص13 و 14. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ولایت فقیه ؛ شناسنامه تشیع راستین | mojtabamax | 0 | 1,101 |
۱۳/آبان/۹۲ ۱۶:۰۶ آخرین ارسال: mojtabamax |
|
| دانلود صوتی جلسات درس ولایت فقیه امام خمینی (رحمة الله علیه) | میثاق | 1 | 4,347 |
۲۶/مهر/۹۲ ۳:۲۶ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| (جواب اضافه شد)جایزه کارت شارژ برای کسی که به این سوال جواب بدهد!!!! | ahmad1300 | 65 | 23,195 |
۲۶/بهمن/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: ahmad1300 |
|