کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام یک از آثار مال حرام بیشتر شما را میترساند و برای شما مهمتر است؟(لطفاً حداکثر 3مورد را انتخاب کنید!!)
1- از اعظم حجاب های روحانی برای رسیدن به مقامات معنوی و نیل به انوار الهی است.
2- سدّ محکمی در برابر توفیقات الهی هست
3- ایجادگر خباثت نفسانی و تقویت کننده ی رذایل اخلاقی است
4- ایجادگر غفلت و هوسرانی است
5- مانع چشیدن لذت مناجات و توفیق نماز شب است (از توصیه های موکد عرفا به کسانی که از نماز شب و لذت عبادت و حلاوت مناجات محرومند دقت کردن در تحصیل روزی حلال است)
6- باعث عدم قبولی طاعات و عبادات میگردد
7- اثر خوبی ها ، حسنات و اعمال صالح را از بین میبرد
8- کج فکری و انحراف عقیدتی ایجاد میکند
9- باعث ضایع کردن حقوق و اموال دیگران میشود
10- باعث محبوس شدن و رد شدن دعاها میگردد
11- ضررهای فراوان در جسم و جان فرد ایجاد میکند
12-باعث میشود همسر و فرزند فرد در قیامت از دشمنان و بازخواست کنندگان او شوند (کسانی که نفقه ی شان با اوست)
13- اجازه فهم آیات قرآن و روایات اهل بیت و پذیرش آنها را از انسان میگیرد
14- فرد حرام خوار دشمن دین خدا میگردد و در مقابل امام زمان خود به مقابله برمیخیزد
15- باعث آثار سوء تربیتی و اخلاقی در نسل و ذریه فرد حرام خوار میشود
16- باعث میشود تا به جای ثواب برای اعمال به ظاهر خیر انسان گناه نوشته شود(هر چه عمل خیر با مال حلال ثوابش بیشتر با مال حرام اگه انجام شود گناه بزرگتری در نامه ی اعمال نوشته میشود)
17- باعث میشود تا زندگی انسان از نور به سمت تاریکی رود و روح انسان در تاریکی عالم شیاطین فرو رود
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام اثر از آثار مال حرام بیشتر شما را میترساند؟!!
۰:۰۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۹)miad نوشته است:  در جواب پارادايس عزيز:حالا هركي ك مريضي داره ك حروم خور نيس...مواظب باشيم ي وقت اشتباه ب كسي ظنين نشيم

با عرض سلام خدمت شما، بله شما درست می فرمایید، شاید من منظورم رو بد رسونده باشم...
این سه نمونه که بنده عرض کردم، خودم کاملا می شناسمشون... و اینکه درآمد حرام دارند رو هم می دونم.
خیلی ها هستند که بیمار میشند در صورتی که مومن اند و به نظرم این نمونه ای از امتحانات الهی ست که اون افراد چقدر در برابر سختی ها و ناشکیبایی ها شکرگذار خدا هستند و کفر نعمت نمی کنند.
هرکه در این بزم مقرب تر است ... جام بلا بیشترش می دهند
و این جام بلا می تونه شامل هر چیزی باشه...
ولی همونطور که عرض کردم خدمت تون بنده از زندگی شخصی اون چند نمونه آگاهی دارم و از آشنایان هستند.
بنده در حدی نیستم که بخوام راجع بهشون قضاوت و حکم صادر کنم ولی می دونم که این پول ربا و درآمد حرام شدیدا در مصیبت های وارده بر اونها تاثیر گذار بوده و فقط همین هم نیست...
خلاصه اینکه بله، طبق فرمایش شما این حرفهای من مطلق و قابل تعمیم به همه افراد و بیماری هاشون نیست.
ممنونم از دقت نظرتون و تذکری که دادید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، MESSENGER ، بیداری اندیشه ، fazel ، rastin ، aliakbar ، خادمة الزهرا ، Farzaneh ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کدام اثر از آثار مال حرام بیشتر شما را میترساند؟!! - paradise - ۱۱/اردیبهشت/۹۰ ۰:۰۸

پرش در بین بخشها:

بالا