|
کدام اثر از آثار مال حرام بیشتر شما را میترساند؟!!
|
|
۰:۰۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۹)miad نوشته است: در جواب پارادايس عزيز:حالا هركي ك مريضي داره ك حروم خور نيس...مواظب باشيم ي وقت اشتباه ب كسي ظنين نشيم با عرض سلام خدمت شما، بله شما درست می فرمایید، شاید من منظورم رو بد رسونده باشم... این سه نمونه که بنده عرض کردم، خودم کاملا می شناسمشون... و اینکه درآمد حرام دارند رو هم می دونم. خیلی ها هستند که بیمار میشند در صورتی که مومن اند و به نظرم این نمونه ای از امتحانات الهی ست که اون افراد چقدر در برابر سختی ها و ناشکیبایی ها شکرگذار خدا هستند و کفر نعمت نمی کنند. هرکه در این بزم مقرب تر است ... جام بلا بیشترش می دهند
و این جام بلا می تونه شامل هر چیزی باشه...ولی همونطور که عرض کردم خدمت تون بنده از زندگی شخصی اون چند نمونه آگاهی دارم و از آشنایان هستند. بنده در حدی نیستم که بخوام راجع بهشون قضاوت و حکم صادر کنم ولی می دونم که این پول ربا و درآمد حرام شدیدا در مصیبت های وارده بر اونها تاثیر گذار بوده و فقط همین هم نیست... خلاصه اینکه بله، طبق فرمایش شما این حرفهای من مطلق و قابل تعمیم به همه افراد و بیماری هاشون نیست. ممنونم از دقت نظرتون و تذکری که دادید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |