کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
۱۴:۱۸, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #449
آواتار
اواخر کار دولت دهم است. کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم نیز مشخص شده‌اند. همان هشت مردی که هفته‌ای یک بار به صدا و سیما می‌روند و مثل بچه‌های خوب به سؤالات آقای مجری جواب می‌دهند. همه‌شان هم امیدوارند در این مسابقه تلویزیونی امتیاز بیشتری بیاورند و برنده کرسی ریاست جمهوری شوند، لذا طبق یک رسم و سنت قدیمی الان همه هرچه دلشان می‌خواهد به دولت حاضر می‌گویند و همه چیز را به گردن رئیس‌جمهور می‌اندازند.

پدر: بچه‌جون این چه نمره‌ایه؟ آخه آدم از دیکته 2 می‌گیره؟

پسر: به من چه؟ تقصیر رئیس‌جمهوره.

مشتری: آخه این چه وضعشه؟ چرا یه طرف موهامو کوتاه کردی، یه طرفش بلنده؟

آرایشگر: والا مگه این دولت اعصاب می‌ذاره واسه آدم.

دختر: بالاخره کی می‌خوای بیای خواستگاری من؟

پسر: تو واقعاً با این وضع دولت انتظار داری من بیام خواستگاری تو؟

مشتری: آقا این سیبا که همه‌شون کرموئه!

مغازه‌دار: به من چه؟ چرا به من می‌گی؟ برو به احمدی‌نژاد بگو!

بیمار: آقا من این دندونم درد می‌کنه. شما چرا بغلی‌شو کشیدی؟

دندانپزشک: با این رئیس‌جمهور وضع بهتر از این که نمی‌شه، هیچ! بدترم می‌شه.

زن: آخه من چه عیب و علتی داشتم که رفتی سرم هوو آوردی؟

مرد: می‌خوای، بخواه، نمی‌خوای، برو خونه بابات. تا وقتی احمدی‌نژاد رئیس‌جمهوره، همینه که هست.

البته در این عرصات محشر، یاران رئیس‌جمهور هم بیکار ننشسته‌اند و جملاتی از خودشان صادر می‌کنند که در طبله هیچ عطاری پیدا نمی‌شود. بالاخره این‌ها همه‌اش خاطره می‌شود. آقایان هم می‌خواهند از خودشان خاطرات خوش به جا بگذارند دیگر.

محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس‌جمهور: خداوند متعال احمدی‌نژاد را از دل چاه بیرون کشید و به مانند یوسف در رأس امور قرار داد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، مهدی2012 ، sarallah ، وحید110 ، Reza2035 ، علمدار133 ، سجاد313 ، شیدا ، Patriot ، دل خسته ، امیریان ، mohager ، fatemeh ، ilidin ، arman mohseny ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پیام در این موضوع
RE: خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) - فانوس *7* - ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۱۸
حشره ای در فنجان - حب الحسین - ۲۶/فروردین/۹۲, ۲۲:۳۵

[-]