|
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی
|
|
۲:۴۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱:۳۹)mehrdadx8 نوشته است: این درست نیست که بحث رو یکطرفه تموم کنین اما چون شما نمی خواهید باشه تموم من بحث رو از این نظر تمام شده میبینم که نتیجه مشخص شد . ما اینجا ۲ تفکر داریم تفکر الهی تفکر امانیستی ایلومناتی یا شیطانی و.... شما و بنده موافقیم که ایشون هنر منده هنر هم چیز خوبیه و .... من و شما عقیده داریم ایشون از هنرش برای بیان عقیدش داره استفاده میکنه فقط نکته اینجاست که شما میفرمایید این اعتقاد لیدی گاگا مقدسه و من بر عکس اون فکر میکنم این اعتقادات نامقدس است شما میفرمایید دموکراسی انسانی اصل و اساس است و انسان مهوری رو اعتقاد دارید و کمال انسان را در همین حد میدانید بنده بر عکس شما خدا محوری رو می پسندم و اعتقاد دارم تنها پروردگار راه درست کمال را نشان داده بنابریم بنده از این مسعله و این تفکری که ایشون مبلغش هست دوری میکنم و شما تایید اگر دوست دارید بحث ادامه پیدا کنه باید بر این که کدام یک از این ۲ تفکر باید حاکم باشد و یا کدام تفکر برای بشر بهتر است استوار باشد میتوانیم این بحث را در تاپیکی دیگر ادامه دهیم میتوانیم بر این مسعله که همجنس بازی باید ازاد باشد یا نه هم بحث کنیم . البته مقادیری با هم در پیام خصوصی صحبت کردیم به هر حال اگر دوست دارید موضوع بحث را دقیقا مشخص کنید تا ادامه دهیم موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |