|
رهنمودهای مربوط به مقام معظم رهبری را این جا دنبال کنید.
|
|
۱۶:۰۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
موسي عليه السلام هم چون عقلي با خضر بحث ميخواست انجام بده نتونست امتحان بودن با ولي خدا رو خوب پاس كنه
شيطان هم چون عقلي ميخواست بحث كنه از درگاه الهي مترود شد مختار و خيلي از كسان ديگري كه از قافله عاشورا جا ماندند خواستند با امام زمان خود عقلي بحث كنند عقلي ميشه اين بحث رو انجام داد اما نكته ي من كلي هست خدا وقتي بخواد امتحان ايمان رو بگيره يه جاهايي مياد يه حكمي ميده كه با عقل ناقص ما جور درنياد شايد بعد ظهور امام زمان يه عده از ياران درجه ي يك امام زمان (نه 313 نفر) بعد از ديدن بعضي تصميمات و اعمال امام زمان جلوي ايشون قرار ميگيرند و ايشان گردنشان را ميزنند توجه كنيد گفتم ياران درجه ي اول ولايت پذيري مهمترين نشان ايمان و محل اصلي ابتلا و امتحان خداست كسي كه تكيه اش به عقلش باشه مثل مختار و خيلي هاي ديگه در بهترين شرايط اگه جلوي امام در كربلا نياسته با امامش هم نخواهد بود!!!!!! البته خوبه در باب مباحث عقلي قضايا هم بحث كنيد اما اين نكته كه خدمت دوستان عرض كردم كلي هست و مهمترين امتحانات در آخرالزمان بحث ولايت پذيري هست!!!!!!!!!!!!!!!!! چون امام زماني ميايد كه مردم از اين امتحان سربلند بيرون بيان تا حكم ايشون ولو با عقل دو دوتا چهارتاي خيلي ها هم جور درنيايد ضمانت اجرايي داشته باشد اساساً اگه ما بخوايم دليل هر چيز رو هم قبل از اطاعت بدونيم اون ديگه اسمش بندگي نيست !!!!!!!! در اصول دين شديداً عقلاني بايد پيش رفت و از اونجا به بعد در احكام بايد اطاعت كرد و عبد بود البته خوبه آدم دنبال چرايي احكام بره ! اما اگه بگه من تا ندنونم چرا انجام نميدم اينكار ديگه اسمش بندگي نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه احمدی نژاد به مقام معظم رهبری | میثم2 | 20 | 5,864 |