|
ویندوز در خدمت نظم نوین جهانی(معرفی جایگزین)
|
|
۱۹:۳۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
در اين مورد بايد بگم كه تقريبا هر كاري كه شما با كامپيوتر كنيد يه جورايي تحت سطله اونا هست چون بيشتر برنامه هايي كه شما نصب مي كنيد يا مربوط به شركت مايكروسافت ه است يا شركت هاي ديگه اي مثل ياهو يا گوگل و ...
كه متاسفانه صنعت نرم افزار در ايران هم خيلي رونق نداره چون حمايت از توليد كننده ها به علت نبود قانون كپي رايت كمه. مسلما اگر شما هم ي خواستيد بابت ويندوز پول بديد اوضاع فرق مي كرد بگذريم كه بيشتر نرمافزار هاي ويندوز هم پولي هستند. پيشنهادم براي نصب سيستم عامل لينوكس هست اما اگر با كامپيوتر آشنايي نداريد اين كارو نكنيد چون كار با اون به راحتي ويندوز نيست و از اونجا كه شما تقريبا به ويندوز عادت كرديد مطمئنم به مشكل بر مي خوريد مي تونيد براي اطلاعات بيشتر درباره لينوكس نسخه اوبونتو به اين سايت سر بزنيد.http://www.ubuntu.ir/ من باهاش كار كردم از اونجا كه بعضي ها حتي نمي دونند كه سيستم عامل چيه و لينوكس چيه و لينوكس رو هم به اسم "ويندوز لينوكس" صدا مي زنند نميشه توقع داشت كه اكثر مردم از اين سيستم عامل استفاده كنند. فكر كنم چند وقت پيش قرار بود سيستم عامل ملي رو بر پايه هسته لينوكس بسازند اما تا اونجايي كه من اطلاع دارم زياد به موفقيت نرسيدن حالا به هر دليل. اين خب اينكار دست عزيران وارد در اين حوزه رو مي طلبه كه .... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نرم افزار انار جایگزین واتساپ،تلگرام،وایبرو... | افشین | 5 | 3,431 |
۱۵/شهریور/۹۴ ۱۰:۲۸ آخرین ارسال: mina019 |