|
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی
|
|
۱۸:۴۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۰۳)فاطمه خانم نوشته است:از نظر دینی شاید اما از نظر این که ما هم وطن هستیم شما رو اینطوری صدا کردم .......(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۲)mehrdadx8 نوشته است: این خواهرمونم انگار تو کار شهرداریو بازیافته که اینجا امده و وجود یک انسانو به آشغال توصیف می کنه ویژگی هایی که برای برادرتون بیان کردین از نظر استاندارد های من برای یک آدم عقب موند از جامعه خوبه که خودشو در جامعه ضعیف ما پنهان کرده و از اطرافش می ترسه به هر حال من از صحبت کردن با زن هایی که اینطورین... نتیجه ای ندیدم البته بهتون بر نخوره من می دونم زن ها وقتی توسط اسلام شستشوی ذهنی می شن دیگه برگرشتشون کار دشواری هست ( زن ها به دلیل بعضی از ویژگی های فوق العادشون همواره در تیرس اسلام بودن و اسلام همیشه از اونا سو استفاد کرده ) شما باید توسط یک همجنس خودتون مسائل براتون توضیح داده بشه تا متوجه بشین اما در توصیف انسان ها بیشتر دقت کنید همه ما با هم برابریم ..... من نمی خوام این تایپیکو به جهت دیگه ای بکشم تنها دلیل عضویتم در این سایت و دیدن اون مستند پر از خیال بافی این بود که به شما ثابت کنم جهان بزرگتر و پیچیده تر از اون هست که یک سری سود طلب در نظام دینی می خواهند به شما نشون بدن شما درگیر یه سری مسائل حاشیه ای شدین که از جنگ اسلام و یهود در طول تاریخ رقم می خوره پس دقت کنید کجا پا می زارید من شاید در شناسنامه یه مسلمون باشم یه شیعه مثل خیلی از شما اما در وجودم همیشه یک لاهیک که تر فدار جدایی کامل دین از سرنوشت انسان ها و جهان برای ایجاد دنیایی بهتر هست پس دیگه در این موارد جهت خودمو اعلام کردم بازم می گم هدف من به جهت اشتبا کشیدن این تایپیک نیست اما بحث به جایی رسید که باید این مسائل بیان بشن تا شما بدونین اونایی که در این سخنرانی ها برای شما خدا شدن از کجا پول می گیرن تا این دروغا رو سر هم کنن و حقیقتن کین و 95 درصد حرفاشونو می تونم ثابت کنم که دروغه....... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |