کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
۱۳:۰۴, ۱۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۳:۰۶ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #49

دوست عزیز
از اونجایی که شما می خواهید توی اندیشه های خامتون دست و پا بزنید و من طی صحبت هایی که با شما داشتم فهمیدم دین الهی و ترویج اسلام و ..... همه و همه بهانه است. شما بشینید اینجا همون افرادی رو که فکر می کنید عاقلر که اند رو باهاشون بحث کنید و همتون حرف هم دیگه رو تصدیق کنید و به به و چه چه کنید ولی بدونید با این روش فقط جوانان و نوجوانان رو از اسلام می رونید
بدونید تا زمانی که به آیات و احادیث سطحی نگاه می کنید به هیچ جا نمیرسید. یکبار صحبتتاتون رو از اول بخونید بعد فرض کنید این جرف ها رو امام علی گفته. ببنید رفتارتون چقدربه سیره علی(علیه السلام) نزدیک هست ببینید که چقدر به آیات قرآن وفادارید؟
آیا ازیک بحث منطقی پیروی میکنید یا صرفا ی خواهید یه جوابی داده باشید و اشتباه کردن رو برای خودتون کسر شان می دونید.
؟
همون قدر که مغرور و خود بزرگ بینید همفکری همون قدر هم کوته فکرید.
زمانی مشخص می شود که حق باشماست که کسی که از پیش طرفدار نظریه ای نبوده بگه حرف شما درسته ولی شما توی گوش خودتون پنبه کردید و یک پیام رو پونصد بار گفتید. من هزاران بار گفتم که هری پاتر یه داستان و اینکه توش جادو هست دلیلی
بر شیطانی بودنش نیست!
من ده ها کتاب می تونم مثال بزنم که توشون جادو به کار رفته ( ازطرف مثبت داستان) اما آیا همه ی این کتاب ها شیطانی اند؟
این چه استدلال نابخردانه ای یه که ما بگیم چون توی یه کتاب فانتزی جادو به کار رفته شیطانیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها - ehsanagiyan - ۱۶/تیر/۹۲ ۱۳:۰۴

[-]