|
فراخوان اتحاد سنی و شیعه!!!
|
|
۱۲:۱۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۲۴ توسط Ara.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۷:۱۷)Ramin_Ghn نوشته است: سلام این طرز صحبت از شما بعید بود دوست عزیز، آگاه و بزرگوارم، اگه همه سنی ها شیعه بشند مکشل مسلمونها حل میشه یا اگه هم شیعه ها سنی؟ اگه همه ماها بخوایم بریم مسیحی شیم اونوقت چی دیگه مشکلی وجود نداره و نابودمون نمی کنن و فرهنگ و سنن ما ایرانی ها رو از بین نمی برن؟ استکبار جهانی و نظام سلطه با هرکسی که سر راهش باشه و بخواد ادعای آزادی و آزاده بودن رو بکنه مشکل اساسی داره. این که چرا اختلاف بین شیعه و سنی به وجود اومد، اینکه عمر و ابوبکر چکاری با اهل بیت پیغمبر کردند (کما اینکه ما یک روایت مبنی بر شهادت و یک روایت مبنی بر وفات حضرت فاطمه داریم) و... و اینکه کدوم بر حقه هیچ کدوم مشکل ما رو حل نمی کنه. به قول پرویز پرستویی به اندازه تمام ادمها راه رسیدن به خدا وجود داره، اعمال هر کس توسط خدای اون شخص سنجیده میشه، اگه ما الان بیایم به اختلافات و تفاوتها دامن بزنیم و بخوایم انتقام جویی حضرت فاطمه رو انجام بدیم فقط با دست خودمون خودمون رو نابود کردیم. حرف من این نیست که بیایم تقیه کنیم و ظاهرا با اهل تسنن یکی بشیم نه تا وقتی به ما توهینی نکردن و در کنار ما و در جبه حق بر علیه باطل می جنگند چرا نباید با هم یکی بشیم. روشنفکر در بین اهل تسنن چه در داخل ایران و چه خارج از ایران هم وجود داره که ادمهای خوبی هم هستن و اهل بیت پیغمبر رو امام ها رو بسیار دوست می دارن و احترام بسیار زیادی براشون قائلند اما عمر، ابوبکر و عثمان رو هم دوستان دارن. اگه الان یکی بیاد اینجاو به حضرت علی کوچکترین توهینی بکنه چه حالی بهمون دست میده؟؟ خب اگه ما هم به عمر، ابوبکر و یا عثمان توهین کنیم اونها هم همین حس بهشون دست میده. جالبه بدونید اهل تسنن در کردستان عاشورا و تاسعوا رو روزه میگیرن به نیت امام حسین، همیشه در شب نشینی هاشون درماه رمضان از عدل و دلاوریهای حضرت علی می گن و بخصوص امام رضا رو خیلی دوست دارن. مرقد برادر و خواهر امام رضا در سنندج وجود داره. به قول دوستان ما یک خدا، یک پیغمبر، یک کتاب و یک راه داریم. دوست من اگه ما در یک خانواده اهل تسنن به دنیا می اومدیم و پرورش می یافتیم اون وقت چه حرفی می زدیم؟ متاسفانه مذهب ماها بیشتر انتسابی هستش تا اکتسابی، من سالها در کردستان زندگی کردم و جز عده قلیل تند رویی کسی رو ندیم که به امام های ما یا اعتقاداتمون توهین بکنه وقتی هم علتش رو ازشون بپرسین اولین چیزی که می گن چطور شماها مراسم عمر کشان دارین ما حق نداریم توهین و یا حرفی بزنیم. در کل دنیا طبق آمار سال 2010 در ویکی پیدا 1میلیارد و 453 میلیون نفر مسلمون وجود داره که از این تعداد 210 میلیون نفر شیعه هستن. درسته که بیشترین مقدار مبارز در بین شیعه ها وجود داره اما قبول کن ما نمی تونیم از این همه مسلمون فقط به جرم سنی بودن بگذریم و بگیم یا شیعه بشند یا اونها هم دشمن ما هستن. بیشترین اختلافات ما به وسیله غرب دامن زده شده. و پیرو اون وهابی ها، طالبان، شیعه های تند رو و ... به وجود اومدن که هدفشون نابودی و حذف کامل طرف مقابل بوده و شیطان پرست ها هم در این بین به راحتی در کل دنیا رشد کردن. به وسیله همین حرفها فکر ما رو از دشمن اصلیمون به برادرهای خودمون در اهل تسنن متوجه کردن تا خودشون هر کار می خوان بکنن. در این بین هم بودن کسانی که هم در بین اهل تسنن و هم در بین اهل شیع به عنوان آخوند و راوی حدیث نفوذ کردند با جعل حدیث ها و روایات جعلی به این آتش شیطانی دامن زدند. من به شخصه از دوست محترم و آگاهی همچو شما بسیار بیش از این ها انتظار داشتم. با احترام مجدد به شما دوست عزیز و بزرگوارم، آرا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رهبر انقلاب: اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید | Mohammad Trust | 11 | 4,192 |