کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
۲۰:۳۴, ۱۷/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۰:۳۸ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #59

دوست عزیز به خاطره همینه که می گم احساس می کنم کتاب رو نخوندی
چون اولا ولدومورت و یارانش قلیل نبودند.
یه مثال که الان خاطرمه:
در بخشی سیروس بلک به هری در پاسخ به اینکه چرا برادرش به ولدومورت ملحق شده می گه که: خیلی ها طرفدارش بودن حتی نیمی از وزارت خونه.مادرم افتخار می کرد که اون یکی از اولین کسانی بود که بهش ملحق شد.
این یه نکته.
نکته ی بعدی هم این که این حرفتون اشتباهه که کتاب گفته هر کی جادوش قوی تر باشه قوی تره!!!
و این خودش صحتیه بر ادعای من!
چرا؟
چون ولدومورت به مراتب از هری جادوگر قوی تریه و حتی دامبلدور هم نمی تونه شکستش بده.تقریبا تمام معلمان هاگوارتز شانسشون رو برای شکست دادنش امتحان کردند ولی هیچکدوم موفق نشدند.
و در کتاب بار ها گفته می شه که عامل شکست ولدومورت و برتری هری عشق بود.چیزی که ولدومورت اون رو نداشت/.
و منم فکر می کنم که عشق یک مفهوم مثبت رو انتقال می ده نه منفی!
افراد غیر جادوگر رو مشنگ صدا می کردند. ولی این اشتباه خانوم ویدا اسلامیه در ترجمه بود به خاطر همین هم ایشون در مصاحبه شون گفتند که مشنگ در کتاب به معنی بی خبر به کار رفته چون مردم نمی دونستند که جادوگر ها وجود دارند.
در مرود اینکه جادوگر ها برترند از نظر قدرت شاید این موضوع درست باشه اما از نظر ارزش ها فکر نمی کنم.
چون خوده هرماینی گرنجر یکی از شخصیت های اصلی کتابه یک مشنگ زاده بود ولی درسش به مراتب از تمام بچه ها بهتر بود.
یا حتی شخصیت های دورسلی ها که مشنگ بودند وبد جنس نشاان داده شده بودند در کتاب آخر به عنوان افراد صاحب ارزش هر چند کم معرفی شدند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها - ehsanagiyan - ۱۷/تیر/۹۲ ۲۰:۳۴

[-]