|
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
|
|
۲۰:۴۲, ۱۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۰:۵۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست عزیز به خاطره همینه که می گم احساس می کنم کتاب رو نخوندینجیب زادگان این طور بودند که عدشون زیاد هم نبود ... مرگ خوارها چقدر بودند؟؟؟ در اواخر مالفوی هم بهش پشت کرد ... باز به بحث ما ربطی ندارد ... در کتاب جادو را بد نشان میداد؟؟؟ یا از آن تعریف می کرد؟؟؟ بابا کتاب در مورد جادوگری است و آموزش و فراگیری جادوگری برای نجات دنیا .... نقل قول: نکته ی بعدی هم این که این حرفتون اشتباهه که کتاب گفته هر کی جادوش قوی تر باشه قوی تره!!!من این حرف را زدم؟؟؟ در کل کسی جادوگر بود به کسی که جادوگر نبود برتری داشت .... در کتاب در متن اصلی و انگلیسی مردم غیر جادوگر Muggles نامیده می شوند ... همان منگل خود ما ... بعد بگید ما کتاب رو نخوندیم ... می بینید ؟؟؟ غیر جادوگران منگل هستند ============= من خط به خط جواب ارسالهای شما را دادم ... در مورد اینکه برای جاذبه است این کار جواب دادم ... اینکه در کتاب هری پاتر جادوگری در مسیر خوب استفاده می شد نیز جواب دادم ... برای انتقال مفاهیم خوب هم دوباره می گوییم وسیله توجیح نمی شود ... این همان تفکرات ماکیاولی است که از بنیان های فکری فراماسونری است ... [b] چه کسی گفته هدف وسیله را توجیح می کند؟؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟ | خاک | 281 | 235,034 |
۱۵/فروردین/۹۶ ۲۲:۴۷ آخرین ارسال: alibmk |
|
| باربی و هری پاتر اسطوره یا نفوذی های غرب در خانواده ها | vahrakan | 0 | 3,199 |
۱۹/دی/۹۴ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| نگاهی به فیلم "هری پاتر و یادگاران مرگ" | منتظران موعود | 6 | 6,880 |
۱۶/آبان/۹۲ ۱۰:۲۲ آخرین ارسال: Rahil... |
|