|
به خاطر خدا ببخشیم
|
|
۱۵:۳۰, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم۱۵ سلام
امروز روز ماه مبارک رمضان روز اول مهمانی خدا![]() امروز همه ما به مهمانی خدا رفته ایم وقتی به این ماه فکر می کنم وقتی به صاحب خانه فکر می کنم با خود می گویم : چه صاحب خانه مهربانی ، چه بخشنده بزرگی عجیب خدایم را دوست دارم و به داشتنش افتخار می کنم من از او بخشیدن را یاد گرفته ام من از او مهربانی را یاد گرفته ام وقتی به خود و اعمالم می نگرم و بعد به خدایی می نگرم و می اندیشم که چقدر بزرگ است چقدر بخشنده است و چقدر از اعمال ما چشم پوشی می کند و صفت ستار العیوبی را برای خود برگزیده است آری من از شرمندگی اعمالم نمی توانم سرم را بلند کنم اما او با بزرگی خودش دست موازش بر سرم می کشد . مرا و گناهانم را می بخشد و عیب هایم را می پوشاند آری من خدایم را دوست دارم آری من به داشتن چنین خدایی افتخار می کنم آری آری من با همه وجود کوچکم از خدایم چیزهایی را یاد گرفته ام من ازخدایم ستارالعیوب بودن را یاد گرفته ام من از خدایم یاد گرفته ام که نباید عیب ها را گفت و نباید کسی را رسوا کرد او به من یاد داده است نباید آبرویی را ریخت او به من یاد داده است باید بخشید آری من گناه می کنم و او می گذرد چقدر بزرگ و مهربان است خدای من آری همین چیزهاست که خدایم را دوست دارم آری همین چیزهاست که هنوز هم به بخشش امید دارم آری من از او چیزهایی یاد گرفته ام خیلی کوچک ، خیلی کم آری من بعضی چیزها را با همه کوچکی خودم یاد گرفته ام و با تمام وجودم آنها را حس کرده ام خدای من من تو را دوست دارم با تمام وجود کوچکم ![]() آری دوستت دارم و همین دوست داشتن است که مشوق من است تا با وجود کوچکم از تو چیزهایی را یاد بگیرم آری من دوست دارم مانند تو دیگران را ببخشم آری من دوست دارم مانند تو عیب ها را بپوشانم آری من دوست دارم به اندازه وجود کوچکم به تو نزدیک تر شوم پس اگر با بخشیدن و عیب پوشیدن به تو نزدیک تر می شوم پس می بخشم ![]() پس با همه وجود کوچکم می بخشم پس برای اینکه به او نزدیک تر شویم بیاییم به خاطر خدا ببخشیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به خاطر یک مشت "یارانه"... | مصباح | 12 | 5,799 |
۱/فروردین/۹۶ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: قاتل مرگ |
|

![[تصویر: 24.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/24.gif)