|
محمد رضا شجریان
|
|
۱۸:۵۸, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم بله انوش جان درست می فرمایند که ما نیز باید در صورت تغییر عقیده او را ببخشیم. به هر حال او هم یکی از خوانندگان مطرح است. اما واقعا متاسفم. هم برای امثال شجریان،هم برای کسی که به هموطنان خود گفت خس و خاشاک. در ان سال اتفاقات خوبی نیفتد. آسیب هایی بود. عده ای بیانیه هایی دادند که جو را آلوده کرد. اما عده ای دیگر از به جای اینکه با ملایمت و سخنان درست جو را درست کنند،شروع به اهانت کردند. با محبت خار گل می شود. اگر کسی به من فحش داد،من هم به او فحش بدهم،پس چه شد فرق بین من و او؟؟؟؟ از رییس جمهور اصولگرا توقع این بود که در برابر آن واکنش ها،همچون امام خامنه ای عمل کنند. بنده از امام خامنه ای هیچ گونه اهانتی نسبت به تظاهرکنندگان آن زمان نشنیدم. در حالیکه آنان امام را ناسزا می دادند. این یعنی اصولگرایی. این یعنی اصول. امروز توقع ما آن است که از وحدت کلمه دور نشویم. چه بسیار امام خمینی به وحدت کلمه اشاره داشتند. چه بسیار امام خامنه ای به وحدت کلمه اشاره دارند. خوب اگر حزب اللهی هستیم،اگر ولایتمدار هستیم،اگر اصولگرا هستیم،اگر پایبند به ولایت فقیه هستیم،باید اینها را سرلوحه ی کار خود قرار دهیم. این کلیپ هم گوش کنید بد نیست. سخنان رهبر است. http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=22092 فی امان الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |