کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عايشه همسر 21 ساله پيامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
۱۶:۵۲, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24

به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
ببین جانوران کافر چطور به استناد به دروغ و باطل, با آبروی پیامبر رحمت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بازی کرده و خودشون رو از رحمت اون پیامبر دور کرده‌اند!
من در یکی از کتابهای مسیحیان (که کتاب هر مومنی هست!) می‌خوندم که هر کسی که می‌گوید خدا نیست, احمق هست!
این هم شبیه به اون هست و اساس کفر حماقت و کافر احمق هست.
با سپاس از شما که چنین مبارزه‌ای رو برای حفظ آبروی پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) (اگر اینجا خطبه نماز جمعه بود الان همه صلوات فرستاده بودند!) رو انجام می‌دهید و اینچنین مجاهدت می‌کنید.
من این موضوع رو در کتابی از آقای مصطفی حسینی طباطبایی خونده بودم و کلی بار از دوشم برداشته شده بود! (بار جهل و تردید)
در مورد ازدواج حضرت فاطمه زهراء (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با حضرت علی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در سن 9 و 15 سالگی هم اگر چیزهایی می‌دونید مزایقه نکنید!
گرچه ما مسلم یعنی تسلیم خدا هستیم و به کار او ان قلت نمی‌آوریم ولی بعضی چیزها هستند که شاید به دروغ به ما گفته‌اند پس اندیشه خمار ما رو بیدار کنید!Heart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، m.hossein ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: عايشه همسر 21 ساله پيامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) - theking - ۲۹/تیر/۹۲ ۱۶:۵۲

پرش در بین بخشها:

بالا