|
به خاطر خدا ببخشیم
|
|
۱۸:۰۴, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم۱۷ سلام
بعضی چیزها سرد و سنگین و تاریک است ![]() و همین سرد و سنگینی و تاریکیشان هست که نمی گذارند ما ببخشیم آری می دانم بعضی چیزها را نمی توان بخشید آری می دانم بعضی کارها را نمی توان ندیده گرفت آری می دانم سایه بعضی چیزها تا مدت ها در زندگی ام رخنه می کند و آزارم می دهد و زندگی ام را سرد و سنگین و تاریک می کند آری می دانم آری می دانم بخشیدن بعضی چقدر سخت و سنگین است آری می دانم بخشیدن بعضی از زهر تلخ تر است آری می دانم بخشیدن بعضی از مرگ سخت تر است آری می دانم بعضی سرد و سنگین و تاریک هستند آری می دانم بعضی به مانند کوه یخی می مانند که فقط به دور و اطراف خود سرما می دهند آری من می دانم بعضی وقت ها بخشیدن چقدر سخت است آری من می دانم نمی توان همه را بخشید آری من بعضی چیزها را با کوچکی خودم دیده ام و حس کرده ام آری می دانم هر سرمایی را به آسانی نمی توان بخشید آری من میدانم ... اما من می خواهم با گرمای وجودم آن سرما را از بین ببرم آری من می دانم با بخشیدن من سرما نابود خواهد شد آری من می دانم گاهی بخشیدن بزرگی می خواهد خیلی ... آری من می دانم ... آری می بخشم با اینکه می دانم بعضی لیاقت بخشش ندارند آری من می دانم اما ... اما می بخشم فقط به خاطر خدا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به خاطر یک مشت "یارانه"... | مصباح | 12 | 5,793 |
۱/فروردین/۹۶ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: قاتل مرگ |
|

![[تصویر: 24.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/24.gif)