کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا بحث سینمای استراتژیک را مفید و ضروری میدانید؟
کاملا مفید و ضروری است
مفید است اما ضروری نیست
مفید نیست اما ضروری است
حذف شود بهتر است
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینمای استراتژیک،شمشیر دولبه...؟!!!!
۱:۵۷, ۱۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام دوست من

(۱۵/آذر/۸۹ ۲۰:۵۱)فرهاد نوشته است:  مطمئنا نقد یک فیلم بدون مشاهده و دریافت مضمون فیلم غیر ممکن هست و در کنار این ادامه دادن به این نقد و بسط دادن و نتیجه گیری از آن نیازمند به اطلاعات خارج از فیلم هست.
و این اطلاعات خارجی میتواند شامل هر چیزی باشد که بر نحوه نگرش و دید ما نسبت به نقد یک فیلم تاثیر میگذارد.
پاسخ شما درست است و من این پاسخ شما را به دلیل درک درست شما از مباحث انتقادی میدانم.پاسخ شما را با این جمله تام و تمام میکنم.ما همواره باید مثل همانهایی فکر کنیم که میخواهیم رسوایشان سازیم.این تنها راه رسیدن به جواب است.

(۱۵/آذر/۸۹ ۲۰:۵۱)فرهاد نوشته است:  در مورد یک فیلم که از پایه شروع به نقدش کنیم من یکی از 2 فیلم رهایی در شاوشنگ یا باشگاه مشت زنی را پیشنهاد میدم البته از دیگر دوستان هم خواهش میکنم که بیایند و حداقل یک نظر جزئی بدهند.
رهایی از شائوشنگ فیلم خوبی است و میتواند مخصوصا به عنوان فیلمی که به شما نشان دهد چطور میشود بدون تنازع خیر و شر فیلم ساخت (مثل ارباب حلقه ها)بکار آید.نظر شخصی من فیلم شغل ایتالیایی است.همچنین فیلم عنکبوت میاید و فیلم عجیب مکعب هم گزینه خوبی است.پیشنهاد میکنم دوستان فیلمها را پیشنهاد کنند تا در مورد یکی به توافق برسیم.بهرحال این موضوع بسیار لازم به نظر میرسد.

(۱۵/آذر/۸۹ ۲۰:۵۱)فرهاد نوشته است:  آسیر جان ما منتظر شروع نقد یک فیلم از پایه هستیم که با کمک شما و دیگر دوستان حداقل یک مسیری ثابت و پایه ای برای نقد فیلم های استراتژیک بسازیم که در آینده همچون چراغ راهنمایی به ما و ایندگانی که این تایپیک را میخوانند کمک کند.
من نیز منتظر اظهار نظر دوستانم زیرا اینجا تالار گفتگوست نه کلاس درس یا منبر موعظه.
یادمان باشد:
مستمع،صاحب سخن را به وجد آورد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، خاک ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: سینمای استراتژیک،شمشیر دولبه...؟!!!! - asier - ۱۶/آذر/۸۹ ۱:۵۷

پرش در بین بخشها: