|
قراردادهای نجومی فوتبالیستها از بودجهی بیت المال؛آیا شما راضی هستید؟
|
|
۱۲:۲۵, ۲۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱۲:۵۳ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۲ ۰:۵۲)110 نوشته است: من حاضرم در یک جایی بدور از شانتاژ و تعصب بحث کنم و اثبات کنم که فوتبال چه منفعت مهمی برای اقتصاد کشور داره. حتی در حال حاضر هم که خصوصی نیست منافع فوتبال برای اقتصاد رو توضیح بدم!! خب اثبات کنید! (۲۳/مرداد/۹۲ ۹:۲۱)kayo نوشته است: من یکی شخصا اگه پسر بودم نه درس میخوندم نه زحمتی میکشیدم خب قبول دارم که واقعا قراردادهای نجومی میبندن اما اما واقعا یکی از همین بازیکن ها که حالا خودم میشناسمش تو اطرافیان، میتونم با اطمینان بگم از حدود نوجوونی شروع کرد به بازی فوتبال کلا درس و غیره هم فراموش کرد و حدود 10 یا 15 سال بعدش به نتیجه رسید عملا همه زندگیشو برا فوتبال داد هرچند ضرر هم نکرد الان هم خودش و هم خانوادش در رفاه کامل هستند اما میخوام بگم تمام توانشو گذاشت حالا بماند کیو میگم ولی بازیکن خوبی هم هست بحث خود من به شخصه اینه که مثلا شما بیاید یه کارمند معمولی رو که در روز مثلا 10 ساعتشو کار میکنه و اگر تا آخر عمرش هم کار بکنه شاید به یکی از قرار داد های اینا هم نرسه مقایسه کنید با این افراد ورزشکار! باز حداقل بازی خوب ارائه میدادن آدم دلش نمیسوخت!!! الان شما همین والیبال رو مقایسه کنید یا بسکتبال بهترین بازی رو ارائه دادن سوزنمون گیر کرده رو فوتبال نمیدونم دقیقا چه باید کرد ولی میدونم این روندی که داره پیش میره صحیح نیست مطمئن باشیم تا چند سال دیگه باعث اختلاف طبقاتی های شدید تر میشه و کمترین زهری که اختلاف طبقاتی خواهد داشت چیزی نیست جز....."فـــــــــــــــــــــــــــــقر" |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقویم نجومی 93 و پیش بینی های جالب | sarallah | 19 | 9,828 |