|
به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟
|
|
۱۲:۱۵, ۲۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۵)hooman-za نوشته است: اصلا هم خوب نیست ... نماز خوندن خانم ها هم که مشکل داره... اصلا کی عکس گرفته با چه هدفی ؟ که حالا نماز خوندن چند تا دختر رو که بعضا پوشش نماز ندارن منتشر کرده ؟ موضوع این عکسها صرفا فقط و فقط تفریح هستشما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟ ![]() شاید تو ایران کار درستی نباشه اما تو جایی که اونقدر فساد گرفته که (ببخشید!!!) تو امریکا و همسایش کانادا طبق آمار رسمی دختر باکره کمتر از 10 درصد هست پایبندی تقریبی به احکام اسلام بسیار ارزشمنده! این نماز جماعتی که اینا خوندن رو من از 1000 تا نماز جماعتی که خودم تو مساجد شرکت می کنم با ارزش تر می دونم!! خیلی از ماها که ادعای دینداریمون می شه چند سال بریم اونور آب دیگه خدا رو بنده نیستیم، حالا میایم به اینا ایراد می گیریم که چرا تو نماز چادر سرشون نکردن! خدا با توجه به موقعیتی که هستی ازت توقع داره! یک نفر شاید تو قم زندگی می کنه یک نفر تهران یکی هم ونکوور کانادا! آیا سنجیدن و مقایسه اینها با هم کار خوبیست؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صیغه خوبه یا بده؟ | Silence | 21 | 4,924 |
۱۰/تیر/۹۵ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: پارمیس |
|
| چرا ما اینجوری شدیم؟؟؟؟ | He will come | 4 | 1,831 |
۹/دی/۹۴ ۳:۱۱ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| ویژه متاهلین برای مجرد ها هم خوبه | قبیله منتظر | 0 | 960 |
۱۲/آبان/۹۴ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| واسطه گرهای ازدواج ،نگرانی برای چه؟حتی وساطت پیامبر هم ... | ذره بین | 1 | 1,120 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۶ آخرین ارسال: Bidel.s |
|