|
!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
|
|
۱۵:۳۳, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
تشکر میکنم به خاطر ایجاد این تاپیک مفید
میگن از کوزه همان بیرون تراود که درون اوست. یه پسر جوون علاوه بر اینکه نباید به نامحرم نگاه کنه، نباید دوست داشته باشه که نامحرم هم به اون نگاه کنه. ما باید از گناه تنفر داشته باشیم تا دوباره به سمتش کشیده نشیم. وقتی واقعا از گناه بیذار باشیم وقتی دختر نامحرم به ما نگاه کنه ناراحت میشیم(نگاه هوس آلود) نه اینکه خوشمون بیاد. اگه واقعا اینجور باشیم قیافمون رو هم جوری میکنیم که دختر نامحرم به ما نگاه نکنه البته نمیشه کاملا جلوی نگاه اونا رو گرفت ولی باید سرو وضعمون یکم سنگین باشه تا فکر گناه هم به سر طرف نیاد و فکر نکنه ما از اوناییم(نگاه هوس آلود). یک نکته هم عرض میکنم قابل توجه خواهران عزیز: توی بحث انرژی و ... میگن که بیشترین انرژی رو چشم و دست منتقل میکنه واقعا هم همینطوره. میخواستم بگم که نگاه کردن دخترها به پسرها خیلییی بده خیلیی... پسر بیچاره کلی زحمت میکشه که به نامحرم نگاه نکنه ولی وقتی یک دختر بی حیا یه بار زل میزنه تو چشم یک پسر و شاید هم یک لبخند بزنه: همین برای بدبخت کردن اون پسر کافیه. حقیقتش خیلی درد داره خیلی... شما ها که اینجور نیستین ولی به اون دخترای بی حیا بگین اینکار رو نکنن که رنگ بهشت رو نمیبینن چون این نگاه دخترا تو یاد پسر میمونه و همیشه عذابش میده و اون رو از خدا دور میکنه. دیگه متلک انداختنشون به کنار: ایمان فوق ایمان میخواد که دل آدم نلرزه. قدیما اینجور نبود فقط بعضی از پسرها بودن که نگاه میکردن و یا متلک مینداختن و بی حیا بودن ولی الان وضعیت خیلی افتضاح شده. دختر بی حیا یه جور به پسره نگاه میکنه که پسر با اون هیکلش آب میشه میره تو زمین. چی بگم. من که امیدی به درست شدن این وضعیت ندارم مگراینکه امام زمان بیاد. راه حل بدین چیکار کنیم تو این دام نیفتیم. از درون آتیش میگیرم وقتی از این اتفاق ها میبینم یا میخونم. خدا عاقبت همه ما رو به خیر کنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |