|
مصدق قهرمان ایران .
|
|
۱۳:۲۹, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
اگر می خوانی کامل بخوان
مصدق معصوم نبود ، اما شما اسلام را چه چیزی می دانید ، شما اسلام را حجاب می دانید ، شما اسلام را ظاهر می دانید ، شما اسلام را نماز و روزه می دانید ، پس اجازه دهید از اسلامی که من می بینم بگوییم ، در اسلامی که من می بینم ، رعایت نکردن حجاب بزرگترین گناه نیست ، دروغ گفتن بزرگترین گناه است ،در اسلامی که من می بینم، نماز نخواندن بزرگترین گناه نیست ، خیانت و ریا بزرگترین گناه است ، در اسلامی که من میبینم ، روزه نگرفتن بزرگترین گناه نیست ،ندانستن ، زود قضاوت کردن ، آبروی انسان را بردن بزرگترین گناه است ، چه می گویید ، من مصدق را هم از نظر دینی و هم از نظر انسانی نگاه کردم ، در اسلام بزرگترین فداکاری و ایثار برای ایستادگی در مقابل ظالمان است و تمامی امامان ما در این راه که مورد پسند خداوند هست ، شهید شدند ، زندانی شدن ، محاصره در توطئه شدند ، درست نگاه کنید ، روزی چقدر گناه می کنیم ، گاهی حتی شیطان هم از برخی از گناهان ما تعجب می کند ، حالا اگر در زمان مصدق بودیم ، در آن قدرت بودیم ((انصافا )) چه گناهان و چه اشتباهاتی که[b] نمی کردیم ، چه می گویید ، چه می گویید ، مگر ما که هستیم ، تنها افتخارمان این است که عضو تالار اسلامی هستیم ، وقت اذان نماز می خوانیم ، ماه رمضان روزه می گیریم ،زیاد به ناموس مردم نگاه نمی کنیم ((آن هم اگر انجام بدیم ))، برادر من ،به ناموس مردم نگاه کن اما اینهمه خیانت نکن ،مصدق قهرمان من است نه به خاطر ، دید وطنیم ، بلکه بخاطر دید اسلامییم .(اگر دین نداری لااقل آزاده باش "" امام حسین (علیه السلام) ) آن وقت شما ، عجب علمایی .[/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |