|
چاکراها و غده صنوبری
|
|
۲۰:۴۸, ۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام مجدد .
اینطور که من متوجه شدم منظور شما اینه که سازندگان سریال ظهور در قسمت چاکراها پیامی متناقض با چیزی که مدعی ایش بودند رو اشاعه و ترویج کردن درسته ؟ چشم سوم و یا Ajna که به معنای چشم عقل در سنت dharmic است . مکان این چاکرا درست در پشت ابرو و در مغز قرار دارد, وظیفه ی آجنا شهود است . در ائین هندو چاکراها محل ورود نیروهای معنوی به ذهن هستند پس باید به شدت از انها مراقبت کرد تا از ورود نیروهای شیطانی به بدن که مانع رشد و کمال ادمی میشود جلوگیری کرد. خالکوبی و یا نشانی که هندی ها بر روی پیشانی خود میکنند هم برای مراقبت از چاکرای آجنا است . به طور واضح هدف از مراقبت اجنا آن است که انسان چشم عقل خود را پرورش داده و به وسیله ان درست و غلط را از یکدیگر تمییز دهد و البته در مراتب بالاتر به مقام کشف و شهود عرفانی برسد . سازندگان مستند سریالی ظهور هم برای اینکه متهم به طلبه دینی بودن نشوند از این ایده الهام گرفته و انرا معادل با مراقبه نفس در دین در قسمت مربوطه پخش کردند , هر چند که این کار صحیح نبود و جز اشتباهات سازندگان محسوب میشه ولی در قسمت اخر اشاره میکنند که اینها صرفا تحقیق بوده و امکان بطلانش هست .... با کمی تحقیق راجع به ائین هندوها میشه به گاف هایی که در دینشون موجوده و بسیار شبیه به بت پرستیه پی برد , این وظیفه ی ماست که با تحقیق به درست و یا غلط بودن مطلبی پی ببریم و این دقیقا کاری که شما کردید و من هم با شما موافقم . در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |