|
بررسی هری پاتر
|
|
۲۳:۴۰, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است: ببین اول اینطوری پست هایی که برای اینا قائل شدی: بله من در مورد این موضوع باخر هستم . و این رو تنها ایراد وارد به هری پاتر می دونم . می تونم اسش رو ذارم جو گیری یا شایدم رولینگ می خواسته که هنوز بعد از اتمام داستان بازار رایزنی و بحث هری پاتر داغ بمونه. ولی این حرکت رو من تایید نمی کنم. سخن شما متین. من برخی از این شبهات شما رو پیشتر دیده بودم. اگه اشتباه نکنم برگرفته از یک مقاله ای برای یک دانشجی تاریخ مشهد بوده. (۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است: 1ما توی همون احادیثمون داریم که دجال هم وقتی میاد طوری حرف می زنه که از شرق تا غرب صداش رو می شنون. ... ای دوستان من به سمت من بیایید که من کسی هستم که خلق کرده و استورار ساخته است. چرا دید منفی دوست عزیز؟ شاید منظور اون بوده! که یشتر هم بهش می خوره چون دجال ابتدا می گه پیامبره در حالیکه پیامبری بعد از محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست سپس ادعای خدایی می کنه! ولدومورت هم همینطوریه اول خودش رو لرد مرگخواران می دونه بعد ریاست تمام جادوگران و... (۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است: نام دجال هم صائد بن صید است و دجال خوانده می شود. پساین هم منتفیه! (۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است:اولش رو که نفهمیدم چی گفتید آخرش رو ولی خب شیطان هم همینجوریه هر جا صداش کنن میاد دیگه!!! (۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است: شیطان همینطوریه با نزدیکتر شدن ظهور شیطان هم قوی تر می شه اما سرانجام نابود می شه. (۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است: یا باور کلی دامبلدور و همه ی دار و دسته اش که به این اعتقاد دارن که هیچکس نمیتونه جلوی ولدمورت رو بگیره! ( شاید براتون جالب باشه بدونید، شیطان پرست های الان از ما که ادعامون میشه بیشتر به ظهور مهدی اعتقاد دارن!!! ) و نکته خیلی جالبترش که دامبلدور میگه : هری، همون طور که تو به قدرت رسیدن اونو به تاخیر انداختی کسان دیگری هم پیدا میشن که آمادگی لازمو دارن و در جنگی که تصور میکنن شکست خواهند خورد شرکت میکنن و دوباره بازگشت اونو به تاخیر میندازن. اگه این کار بارها و بارها تکرار بشه اون هیچ وقت نمیتونه به قدرت برسهشیطان هم همینطوره کسی نمی تونه بکشدش نابودش کنه یا چیز دیگه ای فقط مقرره که امام زمان اون رو بکشه. که در داستان هم فقط هری می تونه ولدومورت رو بکشه.! همه شانسشون رو امتحان می کنن هیچکس نمی تونه بکشتش برعکس ولدومورت که فقط ولدومورت نمی تونه هری رو بکشه. (۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است: سبز رو زیاد قبول ندارم چون همونطور که خودتون چند مورد رو گفتید شرک یا هالک اینها قهرمان هستند پس تبلیغ مثبته یا مثال های دیگه مثل فانوس سبز! بعد سبز هم نماد اختصاصی ائمه نبوده مثلا رنگ پرچم های پیامبر سیاه بوده. (۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است: یه بحثی بود توی دمنتور که میگفت: این دیگه خیلی باحال بود!!! چه ربطی داره آخه؟ خیلی از مسایل در دین مسیح هست که به عدد چهار مربوط می شه:چهار انجیل نویس چهار سوالیه چهار لرد...چهار حواری... بعدشم با توجه به اینکه می دونیم خانم رولینگ این کار اولش بوده پس ایشون یک درصد هم شاید احتمال نمی داده که این کتاب در خارج از کشورش مورد توجه قرار بگیره برای همین به نظرم بیشتر المان ها مسیحی بوده نه مسلمونی!! (۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است: آقای رائفی پور رو که قطعا میشناسید، ایشون تو یه مصاحبه با نصر تی وی میاد میگه که یکی از کار های شیطان در آخرالزمان اینه که میاد جای حق و باطل رو عوض میکنه، یعنی تو ذهن مخاطب فاکتور های طرف خوب رو بد جلوه میده و فاکتور های طرف بد رو خوب جلوه میده و نهایت جوری میشه که من و شما تو داستان هری پاتر فکر میکنم ، هری مهدی ـه و ولدی ضد مسیح در حالی که دقیقا بر عکس ـه! ( طبق همین منوال هم احتمالا اسنیپ یه نقش مهمی داره ولی هنوز کامل به نتیجه نرسیدیم بله می شناسم کلا هم قبولش ندارم از یکی دیگه مثال بزنید موفق باشید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) )