|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۱:۰۳, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۶)Detector نوشته است: دوست عزیز دلایل شما رو خوندم همگی از پایه و اساس باطل اند !!! شما توی همه دلایلتون فرض گرفتید که جزئیات داستان هری پاتر با جزئیات عقاید ما شیعیان مطابقت دارد و داستان بر طبق اون نوشته شده !!! این استدلال کلا غلط است . اگر قرار باشه چنین داستانی نوشته بشه باید مخاطب داستان یا حداقل عمده مخاطب های داستان این موارد عقاید ما رو بدونند که وقتی کتاب رو خوندند متوجه موضوع بشند و تاثیر لازم رو بگیرند . میدونیم که این کتاب یک کتاب جهانی است ، پس مخاطبش هم مخاطب عام است و نه مخاطب خاص !!! بنده که مسلمون هستم و این جزئیات رو در عقاید خودمون میدونم ، با خوندن چند باره کتاب ها هیچ وقت این موضوعاتی که شما میگید حتی متوجه هم نشدم . با برخی دیگه از دوستان هم که هری پاتر رو خوندن صحبت کردم اونا دقیقا مثل من بودن و وقتی دلایل شما رو میشنوند ، فقط شاخ درمیارند از تعجب !!! به عبارت دیگه برای درست بودن فرض شما لازم است ، هم خود رولینگ و هم اکثریت مخاطب های رولینگ ( تقریبا 80% مخاطب های هری پاتر غیر مسلمون اند ) نزدیک 50 واحد تعلیمات دینی و بینش اسلامی شیعیان رو باید پاس کنند !!! پ.ن البته این ایراد فقط به شما نیست ، این ایراد مربوط به اکثر کسایی اند که توی حوزه نماد شناسی و ماسونی و ... دارند به شکل افراطی فعالیت میکنند ، جوانب کارشون رو در نظر نمیگیرند و خیلی راحت به هر کدوم از بندگان خدا که دلشون بخواد تهمت ماسون و شیطانی بودن میدهند !!! الان یک نویسنده یا یک کارگردان اگر بخواهد از دست چشم و گوش و دست و زبان شما راحت باشه باید بره 50 واحد ماسون شناسی و نماد شناسی پاس کند تا مبادا داخل کتاب یا فیلمش چیزی بیاد که شما ها بهش گیر ندین !!! یکم فکر کنید ... این شیوه ماسون یابی و نماد یابی و شیطان شناسی که شما دارید پیش میبرید نتیجه ای که داره اذیت و آزار نویسنده ها و کارگردان ها و فرهنگی ها است !!! و باید بابت تمام این تهمت ها روز قیامت پاسخ بدید !!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |