کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 18 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی هری پاتر
۱۲:۰۵, ۱۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #136

(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است:  ببین اول اینطوری پست هایی که برای اینا قائل شدی:
قضیه گی بودن دامبلدور رو خبر داری که؟نعوذبالله یه همجنس باز میشه خدای داستان؟؟؟ بعدش هم، با اون کاری که دامبلدور با هری کرد و توی آخرین خاطره ی اسنیپ هم نشون داد... (هری رو مثل یه خوک بزرگ کرد تا آخر سر به دست خود ولدمورت کشته بشه) چطور همچین آدمی خوب مطلقه؟ داستان پارادوکس زیاد داره که بعدا بهشون میرسیم...
هری دروغگو بود یا نبود؟ یه دروغگو میشه امام زمان؟ بنده خصوصیت های بیشتری سراغ دارم که میگه ولدمورت امام زمانه نه هری که همینجا میگم
فقط قبلش بگم چطور وقتی تو اسلام و مسیحیت و... جادو و جادوگری نهی شده شما میگی این داستان جادویی شیطانی نیست؟ (این اصلا پایه ی بحثمون نیستا، فقط دارم میگم جادو رو هم یه گوشه داشته باش)
7دلیل بنده (این یه مجموعه ی میکس شده ایه از چند پیام که به پدرام فرستادم):
بله من در مورد این موضوع باخر هستم . و این رو تنها ایراد وارد به هری پاتر می دونم . می تونم اسش رو ذارم جو گیری یا شایدم رولینگ می خواسته که هنوز بعد از اتمام داستان بازار رایزنی و بحث هری پاتر داغ بمونه. ولی این حرکت رو من تایید نمی کنم. سخن شما متین.
من برخی از این شبهات شما رو پیشتر دیده بودم. اگه اشتباه نکنم برگرفته از یک مقاله ای برای یک دانشجی تاریخ مشهد بوده.
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است:  1
ما تو احادیثمون داریم که وقتی امام زمان ظهور میکنند، صدایی بر کل دنیا طنین انداز میشود که همه آن را میشنوند. این رو با قسمتی که ولدی میخواست به هاگوارتز حمله کنه مقایسه کنید
ما توی همون احادیثمون داریم که دجال هم وقتی میاد طوری حرف می زنه که از شرق تا غرب صداش رو می شنون. ... ای دوستان من به سمت من بیایید که من کسی هستم که خلق کرده و استورار ساخته است.
چرا دید منفی دوست عزیز؟
شاید منظور اون بوده!
که یشتر هم بهش می خوره چون دجال ابتدا می گه پیامبره در حالیکه پیامبری بعد از محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست سپس ادعای خدایی می کنه!
ولدومورت هم همینطوریه اول خودش رو لرد مرگخواران می دونه بعد ریاست تمام جادوگران و...
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است:  

2

یا چرا به حضرت مهدی میگیم، "مهدی" ؟ به نشانه ی احترام! در حالی که میدونیم مهدی هم نام پیامبر است و ما فقط برای احترام به ایشون به این نام صداشون میکنیم، این رو با "اسمشو نبر" مقایسه کنید
نام دجال هم صائد بن صید است و دجال خوانده می شود. پساین هم منتفیه!
یا این که تو قسمت 7 (اگه اشتباه نکنم) اونجایی که میرن خونه برادر آلبوس، سر دشواژه بودن یا نبودن ولمورت بحث میکنن، اینو هم با مثل این که امام زمان هرجایی صدایش بزنند حاضر میشوند مقایسه کنید
اولش رو که نفهمیدم چی گفتید
آخرش رو ولی خب شیطان هم همینجوریه
هر جا صداش کنن میاد دیگه!!!
یا طرز به دنیا اومدن ولدمورت! تو قسمت 4 وقتی که پیتر پتی گرو میاد و... در نهایت ولدمورت رو دوباره به دنیا میاره دیگه (اون طرز پوست و استخون گرفتنش و همچنین شکلی که بچه مثل بچه ی تو رحم توی فیلم نشون داده شده بود ) از نظر من اینجا میاد همزمان هم عقیده سنی ها و هم شیعه ها رو پیاده میکنه! چطوری؟ ما معتقدیم که حضرت مهدی حظور دارند و به دنیا نمیآیند ( با این مقایسه کنید که از قبلش ولدمورت حضور داشت اما هم ضعیف بود و هم یار و یاور نداشت!!! ) اما سنی ها اعتقاد دارن که حضرت مهدی از کنیه پیامبر به دنیا خواهد آمد! ( که تو داستان پیتر پتی گرو و... اون اتفاقات جسم گیری ولدمورت نشون داده شد
شیطان همینطوریه با نزدیکتر شدن ظهور شیطان هم قوی تر می شه اما سرانجام نابود می شه.
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است:  یا باور کلی دامبلدور و همه ی دار و دسته اش که به این اعتقاد دارن که هیچکس نمیتونه جلوی ولدمورت رو بگیره! ( شاید براتون جالب باشه بدونید، شیطان پرست های الان از ما که ادعامون میشه بیشتر به ظهور مهدی اعتقاد دارن!!! ) و نکته خیلی جالبترش که دامبلدور میگه : هری، همون طور که تو به قدرت رسیدن اونو به تاخیر انداختی کسان دیگری هم پیدا میشن که آمادگی لازمو دارن و در جنگی که تصور میکنن شکست خواهند خورد شرکت میکنن و دوباره بازگشت اونو به تاخیر میندازن. اگه این کار بارها و بارها تکرار بشه اون هیچ وقت نمیتونه به قدرت برسه
شیطان هم همینطوره کسی نمی تونه بکشدش نابودش کنه یا چیز دیگه ای فقط مقرره که امام زمان اون رو بکشه. که در داستان هم فقط هری می تونه ولدومورت رو بکشه.! همه شانسشون رو امتحان می کنن هیچکس نمی تونه بکشتش برعکس ولدومورت که فقط ولدومورت نمی تونه هری رو بکشه.
همونطور که میدونید تم رنگی اسلایترین سبز بود و سبز هم که مال مسلمون هاس و... که تو این زمینه کلی دربارش بحث شده ( یه نگاهی هم به بقیه آثار که قصد تخریب رنگ سبز دارن بیاندازید:
همین رنگ سبز هم خیلی خیلی اتفاقی تو همه ی موارد زیر یا دوده و مه واسه کشتن یا دشمنت ـه یا خشن و وحشی ـه یا

... :
Angry birds (شما تو عمرت خوک سبز دیدی؟ من دیدم! تو این بازی

)
, Hulk ( خشن و وحشی و عصبانی ؛ و ژن غورباغه ی سبز ـه که آدم رو قدرتمند میکنه! عجب

...)
, ( مارمولک اصلش چه رنگیه؟ حتما سبزه دیگه

... ) The Amazing Spider man
, (قسمت اول این کارتون کی با نامردی برنده مسابقه میشه و کی جوونمردی میکنه؟ رنگ ماشینشون چیه؟

) The Cars
, Narnia ( وقتی با کشتی تو راهن دوده که محاصرشون میکنه چه رنگیه؟

)
, The Avengers (چه لزومی داره اون برادر ثور که عامل همه داستان ـه سبز بپوشه؟ و تو همین اونجرز کسی هست که از مرد آهنی قرمز پوش بدش بیاد؟

) ,
Zombies ( مردگانی که در پایان دنیا از قبرشون بیرون میان و همه رو میخورن! اینم خیلی اتفاقی سبز رنگه دیگه احتمالا جلبکی سبزه ای رفته به خورد پوستشون

... )
, Shrek ( خیلی اتفاقی باز هم یه غول داریم که هم سبز ـه و هم خشن و

... )
, Generals 2 Video Game (GLA Demolaition ( باز دم این گرم که مستقیما رو نقشه ما رو سبز گذاشته

[تصویر: happy.png]) )
casper (اون غوله که مثل دود سبز بود

) ,
Alice in Wonderland ( باز هم دود سبز

)
, Ben10 ( اکثر دشمن های این آقا سبز رنگن و خودش هم تم سبز ـه! چرا؟ چون خیلی مهربونه و اصلا خشونت و بزن بزنی در کار نیست 8

-| )
Cloud Atlas ( اون شیطونه که میاد یارو دهاتی ـه رو وسوسه کنه صورتش چه رنگیه؟

)
10ها مورد دیگه هم میتونم برات مثال بزنم ولی الان حضور ذهن ندارم

سبز رو زیاد قبول ندارم چون همونطور که خودتون چند مورد رو گفتید شرک یا هالک اینها قهرمان هستند پس تبلیغ مثبته یا مثال های دیگه مثل فانوس سبز!
بعد سبز هم نماد اختصاصی ائمه نبوده مثلا رنگ پرچم های پیامبر سیاه بوده.
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است:  یه بحثی بود توی دمنتور که میگفت:
چهار بنیان گذار هاگوارتز مثل خلفای راشدین میمونن، با هم متحد میشن، یه مدرسه میسازن ولی آخر سر یکیشون ساز مخالف میزنه. از خلفا حضرت علی و از اون چهارتا اسلایترین
بعد فرزند همون یکی هم تموم کننده ی راه پدرش ـه از حضرت علی -» حضرت مهدی
و از اسلایترین -» ولدمورت!

این دیگه خیلی باحال بود!!!
چه ربطی داره آخه؟
خیلی از مسایل در دین مسیح هست که به عدد چهار مربوط می شه:چهار انجیل نویس چهار سوالیه چهار لرد...چهار حواری... بعدشم با توجه به اینکه می دونیم خانم رولینگ این کار اولش بوده پس ایشون یک درصد هم شاید احتمال نمی داده که این کتاب در خارج از کشورش مورد توجه قرار بگیره برای همین به نظرم بیشتر المان ها مسیحی بوده نه مسلمونی!!
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴)Detector نوشته است:  آقای رائفی پور رو که قطعا میشناسید، ایشون تو یه مصاحبه با نصر تی وی میاد میگه که یکی از کار های شیطان در آخرالزمان اینه که میاد جای حق و باطل رو عوض میکنه، یعنی تو ذهن مخاطب فاکتور های طرف خوب رو بد جلوه میده و فاکتور های طرف بد رو خوب جلوه میده و نهایت جوری میشه که من و شما تو داستان هری پاتر فکر میکنم ، هری مهدی ـه و ولدی ضد مسیح در حالی که دقیقا بر عکس ـه! ( طبق همین منوال هم احتمالا اسنیپ یه نقش مهمی داره ولی هنوز کامل به نتیجه نرسیدیم

بله می شناسم کلا هم قبولش ندارم از یکی دیگه مثال بزنید
موفق باشید

(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۲)Detector نوشته است:  بسم الله
اول یکی از مدیران عزیز تالار لطف کنن اون پست بنده رو هم اینجا متقل کنن که بقیه دوستان هم بدونن قضیه چیه
و اما جناب ehsanagiyan
خب دوست عزیز شما همین طوری میای میگی این فلانه و بهمان پس منتفی که نمیشه
دلیل منطقی بیار
بنده تقریبا توی هیچکدوم از صحبت هاتون ندیدم دلیل منطقی وجود داشته باشه، فقط فرض رو عوض کردید و وجه شبهات رو هم درنظر نگرفتید و رفتید سراغ مورد بعدی
تنها ایراد وارد به هری پاتر؟ اولا که خیلی از من و شما هری پاتر خوره تر هاش میگن خود این داستان کلی گیر داره بعد شما میگی تنها ایراد؟ (باز خدا رو شکر همین رو قبول کردی)
نویسنده ای که این همه محصولش فروش رفته و هنوز فیلم هاش هم کامل فروحته نشده چه دلیلی داره بیاد همچین حرفی بزنه؟ یهو نمیاد به عنوان جواب همچین چیزی بگه که، ایشون شخصیت دامبلدور رو همین طوری ساخته
توی مصاحبه ی معروفی هم که با دنیل ردکلیف داره و دنیل ازش در باره همین قضیه گی بودن داملدور میپرسه توضیح میده که "من از قبل فقط میدونستم آلبوس گی ـه!"
این یعنی چی؟ یعنی چی میدونستم؟ یعنی کارکتر رو اینطوری ساختم
حالا بیا این همه درس شبانه ی هری رو درنظر بگیر که واسش زود میگذره! دامبلدور هم که استاد طلسم ها بوده، از لاکهارت که بهتر بلده طلسم فراموشی اجرا کنه نه؟...
این سلامت اخلاقی کل جامعه ی جادوگری رو زیر سوال میبره که چنین فردی با این همه محبوبیت و جایزه و.... از ریشه اخلاقش مشکل داره

در ضمن اون قضیه بزرگ کردن هری رو هم که اصلا در نظر نگرفتید... نعوذبالله خدا با بنده اش همچین کاری میکنه؟
دقیقا هری پاتر همین رو میخواد که شما فکر کنیی نعوذبالله دامبلدور خداس و به همراه اون تمام کار های دامبلدور رو بپذیری شامل "هدف وسیله رو توجیه میکند" هم میشه (اگر لازمه بیشتر توضیح بدم)

در ضمن شبهات بنده هیچکدوم از یکجا نیست و اکثرا تولید محتواس، شاید از برخی جاها سرنخی گرفته باشم ولی دانشجوی مشهدی که شما میگی رو درخاطر ندارم. (شاید مقاله شون رو خونده باشم شایدم هم نه) شاید بعضی جاها به نتایج یکسانی رسیده بوده باشیم...
ولی اکثر این دلایلی که عرض کردم به لطف خدا و چندتا از دوستان بوده...

تا جایی که بنده میدونم، آخر الزمان دو صدا شنیده میشه: اولی که برای امام زمان ـه و دومی که شیطان میگه برای گمراهی! ولی تو داستان چند تا صدا میشنویم؟
یه صدا برای گمراهی صدایی که قبلش نبوده؟ اصلا حرفتون منطقی نیست.
این قدرت خاص امام زمانه
این که میگیم دجال یا ضد مسیح یا هرچی، اخرالزمان چنین کاری میکنه قطعا از طریق رسانه ها خواهد بود وگرنه چطوری میخواد بیاد تو کوره داهات های ایران صدا پخش کنه؟ با هواپیماهای مجهز به بلندگو؟
صدای امام زمان فرق میکنه
معجزه است عزیز من، بنده تا جایی که میدونم میگن آخرالزمان نوری در آسمان از جانب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و حضرت مسیح تداعی میشه که همه دنیا میبینن. حالا شما بگو که وقتی کره زمین گرده چطوری همه میبینن؟ پس همه چی به همین سادگیا نیست...

بنده این رو با یکی از دوستان دیگه اهل هری پاتر بحث میکردم معتقد بود این صدای بلند مثل همون کاریه فاج توی جام جهانی یا دامبلدور توی مدرسه میکرد. باز اینجور رد کردن خیلی منطقی تره!
ولی باز هم نقض میشه چرا که قبل از بلند شدن صدا فاج و دامبلدور کسی جیغ نمیکشید... وحشت تو دل کسی نمیافتاد و طرز توصیف داستان و به تصویر کشیده شدنش توی فیلم هم کاملا متفاوت بود. انگار صدا از درون خدا مدرسه پخش میشد
باز اون دوستمون گفتن خب این همه لرد سیاه تو جادوی سیاه فرورفته اینم یه تلسمه
بنده هم عرض کردم خب اینطوری میشه همه ی معجزه های پیامبران رو جادو فرض کرد و تمام!
اصلا جای بحثی نداره
اولا ما میترسیم بگیم صائدبن صید یا چون اصلا اسمش رو نمیدونیم این رو میگیم یا به نشانه ی احترام؟؟؟ شما مشبه و مشبه به رو در نظر میگیری ولی وجه شبه رو درنظر نمیگیری
اینجا وجه شبه دلیل اسم نبردنه.
ما نام حضرت مهدی رو نمیاریم به خاطر احترام و شیطان پرستان هم نامش رو نمیبرن به خاطر ترس (شنیدیم تا جایی که نام حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنیده شود، شیطان از آن محل دور میشود!)
ولدمورت هم اسم اصلیش تام بود. کی جز دامبلدور و هری بهش میگفتن تام؟ (تازه اون هم هرکدومشون فقط یک بار و باز هم فقط چون اونها میدونستن اسم اصلی ولدمورت تامه)
در حالی که مردم عادی که لرد سیاه رو به اسم ولدمورت میشناختن، همون ولدمورت اش رو هم اصلا نمیگفتن و آخراش به زور میگفتن چه برسه به تام!

دوما هم دجال اصلا فرد حقیقی نیست. من نمیدونم شما اگر آقای رائفی پور رو قبول ندارید پس سورستون چیه
ضد مسیح اصلی آخرالزمان شخص شیطان ـه که ما هم فقط و فقط اسم خودش رو میگیم! اصلا منتفی کردنتون منطقی نیست Dodgy

ببینید اینکه اول حرف بنده رو متوجه نشدید به دو دلیل برمیگرده: 1- یا ترجمه تون از خانوم اسلامیه نبوده 2-یا تسلط کافی به داستان نداشتین
دشواژه یعنی چی؟ یعنی هرجا اسمش رو بگی خودش حضور پیدا میکنه (که این اعتقاد خرافی بوده که قدیما توی داستان داشتن)
صدا کردن با نام بردن فرق داره
من میگم: "اعوذبالله من الشیطان الرجیم" الان شیطان رو نام بردم ولی اومد پیش من؟
ولی وقتی صداش کنی آره شاید بیاد. (هرچند حضور شیطان اصلا به اسم نیست، به عمله)
اصلا ترس همه از بردن اسم ولدمورت همین بود که یه وقت صداش میکنیم نیاد!
آخرای داستان هم که توی هاگزهد ( یا هاگزمید الان دقیق یادم نیست) غیب و ظاهر میشن و میرن پیش ابرفورث سر این قضیه بحث میکنن که به خاطر اسم بردن ولدمورت بوده که پیداشون کردن یا تلسم ضد حضور غیاب کار گذاشته بودن که بعد میگه از قبل به این باور داشتن که اسم ولدمورت دشواژه است...

اصلا چه ربطی به جسم گیری و به دنیا اومدن داره؟
شیطان کی به دنیا اومده یا کی میاد که همچین حرفی بزنیم؟ اصلا جسمی نداره که بخوایم با این قضیه مقایسه کنیم
جسارتا از نظر بنده اصلا حرفتون ربطی نداره
بعدش هم کی گفته شییطان قوی تر میشه؟
مگه خود خدا نمیگه حیله های شیطان مثل خودش ضعیفه؟ پس چطوری همه پیامبر ها باهاش مقابله کردن؟ این مردم عادی ان که گول میخورن و دلیل بر قدرت شیطان نیست
وقتی یه شعبده باز یه حقه ای رو انجام میده نشون میده جادو کرده یا اینکه از ناآگاهی مردم استفاده کرده؟
(شاید منطقی ترین حرفتون همین بود)
و اما جواب:
ببخشید چرا ولدمورت مثل سگ از دامبلدور میترسید؟ مگه تو وزارت خونه هم جلوش کم نیاورد؟ میدونست که اگه رو در رو با دامبلدور ادامه بده شکست میخوره واسه همین رفت تو جلد هری... پس علت مقابله نکردن با ولدمورت به خاطر قدرتش نبود، به خاطر جانپیچ ها بود.
کجا فقط هری میتونه ولدمورت رو بکشه، 7تا جانپیچ رو همه همینطوری انگار دارن آش نذری هم میزنن اومدن یه جانپیچ ترکوندن رفتن
چندتاشو هری ، رون اون گربنبنده ، هرمیون جامه، و آخرسر نویل هم که ماره
پس هری ولدمورت رو نکشت در حقیقت نویل چون آخرین جانپیچ رو از بین برد ولدمورت رو کشت! در حالی که طبق پیش گویی باید هری این کار رو میکرد!!!! ( مبینی چقدر تناقض زیاده؟)
همه به کمک هم اینکار رو کردن، قبلش هم که اصلا خود دامبلدور دنبال این قضیه بوده... و هرکسی میتونسته جانپیچ ها رو نابود کنه و ولدمورت رو بکشه

بعد هم کی گفته کسی نمیتونه با شیطان مقابله کنه؟ پس چطور ما این قدرت رو داریم که گناه نکنیم؟
شما گناه نکن حالا شیطان 1000سال قبل و بعد شما هم زنده باشه چه فرقی به حال شما میکنه؟
اصلا قابل مقایسه نیست عزیز من
درسته که شیطان رو فقط امام زمان از بین میبره ولی کی گفته ولدمورت رو فقط هری از بین میبره؟ (توضیح دادم)
شرک و هالک مهربون ان یا خشن؟ فرشته ان یا هیولا؟ چرا فقط به ظاهر قضیه نگاه میکنید؟ بنده ده ها مورد نام بردم شما همین دوتا (که اشتباه هم میفرمایید) رو در نظر میگیری؟ از شرطی سازی چیزی میدونین؟ اینکه همه ی فاکتور های مشترک توی این موجودات سبز منفوره توی مغز نهادینه میشه چندتاشون قهرمانن و چندتاشون در عین صفات دیگه منفور هم هستن؟
شما به شخصه دوست داری هالک باشی یا مردآهنی؟ دوست داری هری باشی یا ولدمورت؟ کار داستان همینه!
بعد هم تابلو تر از آخرین نبرد هری و ولدمورت چی میخوای؟ هری و طلسمش رنگ قرمز، ولدمورت و آواداکداورا رنگ سبز
این رو چطور توجیه میکنید؟
بنده اون مثال ها رو آوردم که نشون بدم توی این داستان هم سبز منفور بوده و قرمز محبوب و این کار یه عضوی بوده از مجموعه ی تمام کارتون هایی که اینکار رو انجام دادن
این که شما نماد بودن سبز رو قبول داری یا نه اصل داستان رو تغییر نمیده
خود دشمن داره همه جا ما رو به رنگ سبز نشون میده و خود دشمن داره سبز رو وحشی نشون میده!...

بعد هم جدا از بحث هری پاتر خود سیاه رو هم بد جلوه نشون دادن. نمونه اش تو فیلم prince of Persia sands of time دشمن های همون شخصیت اصلی که عمامه سرشون بود و هم مشکی به تن بودن!!!

اولا بنده گفتم این یه بحثی بود که توی انجمن دمنتور مطرح شده بود. نگفتم خودم پیداش کردم
در ضمن شما 6دلیل قبلی رو درست منتفی کن بعد بیا درباره این صحبت کنیم
بنده عرض کردم اینا مثل تیکه های پازل ـه، اگه این به نظر چرت و پرت میاد به خاطر اینه که فرض های قبلی رو قبول نداری
هر وقت اونها جا افتاد این معنی پیدا میکنه...
اون چهار تایی هایی هم که شما میگی کدومش مثل داستان ما یکیشون جدا میشه بعد آخرش نواده اش میاد انقام میگیره؟ (بنده از اینهایی که شما اطلاعی فرمودی ندارم. بگو که ما هم بدونیمHuh ) وجه شبه فراموش نشه

در ضمن چطوری بیشتر المان ها مسیحی بوده اونوقت خود مسیحیت کتاب رو آتیش زده؟؟؟ (اون بحث فراماسونری بودن کلیسا رو کلا بیخیال شو چون اصلا منطقی و قابل بحث نیست ودلیلش رو هم گفته بودم.)

خب بنده هم خیلی ممنونم که سورس اصلی تمام مباحث دشمن شناسی رو قبول ندارید
شما بفرمایید سورس دشمن شناسیتون از کجاس یا اصلا تو فاز دشمن شناسی و... هستید یا نه؟ تا بهتر بتونیم بحث رو پیش ببریم

بنده تو پ.خ به شما عرض کرده بودم که به اندازه 40صفحه از این سوال و جواب ها رو قبلا خیلی مفصل تر بحث کردم و هنوز هم ادامه داره و اینکار فقط کار رو طولانی تر میکنه
ولی به هر حال منتظر جواب های به قوبل خودتون منطقی هستم
اگه بعضی جاها یکم لحنم تند بود به بزرگی خودتون ببخشیدBlush

یا علی

سلام علیکم
دوست عزیز یه تذکر کلی خدمتتون عرض کنم که لطفا بحث منطقی پیش بره از توهین و تمسخر بپرهیزید اینبار هیچی از دفعه بعد
من همه رو با ذکر دلیل براتون گذاشتم دوست من.
شما بیش حرفتون رو گذاشتید مبنی بر اینکه چرا این کتاب در مورد شیعه نیست و دارید بر این منوال نقدش می کنید!!! ولی نویسنده ی این کتاب مسحی یه و کتاب اولشم بوده پس اصلا در مخیله اش هم نمی گنجیده که کتابش قراره توسط مسلمون ها خونده بشه!!؟!؟!؟!!؟پس این موضوعاتی که می گید همشون با این استدلال رده.
گفتم من این رو تنها ایراد وارد به کتاب می دونم.اونم از نظر اخلاقی نه از نظر ادبی.
دوست عزیز شما کتاب ها رو خوندی؟ اون موقع که رولینگ این رو اعلام کرد کتاب به پایان رسیده بود (شمامی فرمایید کلی محصول دیگپه مونده؟) بعدشم کاملا واضح و مشخص است که این نوسنده این تصمیم را پس از پایان کتاب گرفته است نه اینکه از ابتدا چنین قصدی داشته. اگه از ابتدا چنین قصدی مبنی بر همجنسبازی دامبلدور داشته پس بفرمایید که باتیلدا بکشات کشک است در داستان دیگر؟دیلی بر این نیست هر چی ایشون می گن درست باشه./ گفتم این می تونه جوگیری باشه یا داغ کردن بازار هری پاتر بعد از تموم شدن کتاب ها.
دوست عزیز این خدای شماست که با بنده اش همچین کاری رو نمی کنه! نویسنده این کتاب مسحی بوده نه مسلمون!!!!
چه بطی داره اون تیکه؟ نه عزیزم خیال خام....
چه ربطی به سلامت اخلاقی کل جامعه داره؟ یعنی مثلا الان اگه پاپ فراماسونه همه مسیحی ها پست و عوضی ان؟
دامبلدور ه استثنای این مورد در کتاب خطای خاصی نکرد و صد بار این کتاب رو یک مسیحی نوشته بر اساس عقاید مسیحیت نه یک مسلمان.
تمام شبهات شما از همون مقاله که پیش از این در همین تاپیک هم قرار داده شده بود گرفته شده.(همون دانشجو عه)
من نم ی دونم شما چقدر اطلاعات دارید ولی مثل اینکه دجال قبل از امام زمان می آد! چون عد امام که همه رستگارند!
پس صدای دجال اون اولی است. یعنی همون ولدومورت. چه ربطی به صدای جام جهانی داره؟
این صحبت های شما در مورد صدای دامبلدور و فاج هم مغلطه است. چون به وضوح وقتی ولدومورت فراخوانی م کنه همه می ان سمتش.(یارانش) ... من کسی هستم که آفریده است و استوار ساخته پس به سوی من بییید ای دوستانم من...
خب معلومکه عزیز که نم یاد!!!! اونجوری شیطان... خب امام زمان رو هم شما گناه کنی صداش کنی نمی یاد دیگه1!!!(یه مثالی می خواستم بزنم دیدم در شان امام نیست)
خب همه هم از شیطان همین رو می ترسند دیگه./ حتی یاران شیطان هم از حضور اونمی ترسن و با ترس باهاش حرف می زنن ولی یاران امام زمان که نمی ترسن امامشون رو ببینین!!!!
خب دوست عزیز من چی می گم؟ شیطان هم می ترسید که مستقیم بره با خود خدا بجنگه. نمی ترسید؟
حرف شما غیر منطقی است.
معجزه کاملا شبیه به جادو هست عزیز من. فقط منبعشون فرق داره. به همین دلیله که خیلی از پیامبران رو مردم ساحره یا جادوگر می دونستن. ین موضوع رو قبلا توضیح دادم دامبلدور در یک قسمتی می گه: هری منبع جادوی ولدومورت کینه و نفرته اما برای تو عشقه.
هیچکدوم. ما می یم دجال به معنی کسی که جدل می کنه. نیرنگ کار و فریب گر. درست مثل ولدومورت .خری نیرنگ کاره یا فریب گره؟ یا جدل می کنه؟
اگه مطالعه کرده بودید می دیدید که مسحیان هم از اسم لویسفر استفاده می کند نه از نام اصلی.
مردم عادی هم به دجال می گن دجال نمی گن صائد بن صید!
ای خدا! مگه آقای رائفی پور خدا هستند؟ یا بفرمایید ایشون قرآن رو اوردن دیگه؟ حرفتون رو یه برا دیگه بخونید ببینید خندتون نمی گیره؟
من نمیدونم شما اگر آقای رائفی پور رو قبول ندارید پس سورستون چیه
ضد مسیح اصلی آخرالزمان شخص شیطان ـه که ما هم فقط و فقط اسم خودش رو میگیم! اصلا منتفی کردنتون منطقی نیست

من منبعم احادیث و روایاته. ایشون رو و دید توهم گرایانه اش رو قبول ندارم ضمن اینکه نظراتشون محترمه.
در مورد صدا کردن و حاضر شدن هم توضیح دادم این قابیلت رو هم امام داره هم لوسیفر(شیطان) که جفتشون هم با برخی کار ها دور می شن.
یعنی چی که شیطان جسم نداره برادر من؟(تعحب) پس تو قوطی می ریزنش می برنش این ور اون ور؟
گردن زدن یعنی چی؟(آهان در قوطی رو باز می کنند!)
شیطان در نزدیکی به قیامت در قوی ترین حالتشه!برادر من رسانه ها دستشن ارتش های قدرتمند و....
کجا اینها منفورن برادر من؟تا جایی که ما می دونیم که لقب شرک غول سبز مهربانه!یا فانوس سبز که یه شخصیت قویه یا همینطور هالک. مثال هم زدم این رنگ اختصارا برای اهل بیت نیست! و اگه دقت کنید سبز یک دارای طیف های متعددی هست و رنگ اسلیترین سبز پررنگه نه سبز سیدی!
هیچکس نمی تونه ولدومورت رو بکشه. منظورم اینه که تقدیر هری پاتره که ولدومورت رو بکشه درست مثل امام زمان یا به دید نویسنده مسیح. مثلا امام علی نمی تونست شیطان رو بکشه؟ یا پیامر؟ ولی تقدیر امام زمانه که ان رو بکشه.
عزیز من کجا تناقض زیاده؟ شما کتاب رو خوندی؟ بعد از نابودی آخرین جان پیچ که ولدومورت نمی میره!!!! بعدش فناپذیر می شه. یعنی بعدش تازه می شه کشتش. که توی این حالت هری می کشتش!
مقابله با کشتن فرق داره شما داری از اطاعتش سر باز می زنی با اینکه نابودش کنی فرق داره. مثل معلمای هاگوارتز از اطاعتش سرباز زدن اما خودشون نمی تونستن بکشنش.
در مورد هری هم توضیح دادم.فقط هری ولدومورت رو می کشه!
عزیزم شما بفرمایید از چه رنگی استفاده کنند؟ تو بتمن سیاه خوبه می گید این لوسیفره توی اون فیلمی که نامبردید سیاه بده می گید ببین پدر سوخته ها رنگ پرچم پیامبر رو به گند کشدن!
عرض کردم آقای رائفی که شما قبولش داری می گه کلیسا خودش شیطانیه!
موفق باشید
پ.ن ایراد نداره من خواستم اگه به نتیجه ای رسیدیم دوستانهم بهره مند بشن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
بررسی هری پاتر - InsomniAc - ۲۷/بهمن/۸۹, ۱۸:۲۳
RE: بررسی هری پاتر - Shahadat - ۳/شهریور/۹۰, ۳:۲۳
RE: بررسی هری پاتر - heavenbird - ۸/شهریور/۹۰, ۱:۱۵
RE: بررسی هری پاتر - مجتبی موسوی - ۱۲/شهریور/۹۰, ۱۸:۱۵
RE: بررسی هری پاتر - رهیافته - ۱۲/شهریور/۹۰, ۱۹:۳۱
RE: بررسی هری پاتر - rahi - ۱۰/آذر/۹۰, ۲۲:۵۹