|
بررسی هری پاتر
|
|
۲۱:۵۱, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۴)Detector نوشته است: سلام دوباره خدمت همه دوستان و تشکر از اونهایی که ما رو فرستادن یه تاپیک دیگه خودشون اومدن اینجاسلام ![]() ![]() ![]() من میخام هری پاتر منطقی بحث بشه نه معنوی ، اصلا دلم نمیخواد هر بی سر وپایی رو به جای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یا خدا جا بزنن همش پابرهنه میام وسط بحث ، کسی هم به سوالاتم جواب نمیده ![]() (۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۴)Detector نوشته است: شیطان با خدا جنگ داشت؟ ( آخه این چه حرفیه میزنی؟ به خاطر اونچیزی که تو داستان فرض گرفتی اصل داستان خدا و شیطان رو هم عوض میکنی؟؟؟؟)شیطان در اصل با خداوند مشکل داشت کسی ولایت الله رو نخواد بهونه جور میکنه! چه سجده به آدم باشه چه هر چیز دیگه عبادتی که آخرش طغیان و طاغوت باشه آخرش همینه (۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۴)Detector نوشته است: جسم شیطان توی این بعد معنی داره؟ قوطی که میفرمایید مال این بعدهقضیه این قوطی چیه؟ ![]() اگه منظور از دماغ شیطان بیرون زدن منظورت حلول شیطان در فکر انسانه اشتباه برداشت کردین شیطان که یکی دوتا نیست این وسط پای وسواس خناس هم وسطه (۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۴)Detector نوشته است: سورس دشمن شناسیمن هم خواهش میکنم سورس رو آیات و احادیث بذاریم (۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۴)Detector نوشته است: سبزمن در مورد این رنگ خیلی حرف دارم، تو احادیث آخر زمان حرفی از صاحبان کلاه سبز یادمه ، خب این چیه؟ (۲۰/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۴)Detector نوشته است: خب بنده اینجا از شما و تمام دوستان هری پاتر دوست دعوت میکنم سوال بنده رو (که بنیان اصلی کل داستان ـه) جواب بدن:یادمه که حسابی مجروح شد، اما اونو تو قلب دفترچه فرو کرد نه تو قلب خودش واقعا سوال جالبیـــــــــه اگه اینجوری باشه که با دست زدن بهش بمیرن که تناقض ضایعیه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

آره همونه همونه)