(۲۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۰۲)A L I نوشته است: نقد مثل همون نقد فراماسونر بودن کلاق قرمزی هستش
کلا این عادت هیچ وقت از این تالار دور نمیشه که هر وقت هرچیزی به ذهن یه نفر رسید که شیطانی بدون کوچکترین تحقیق سریع میاد اینجا یه تاپیک در موردش میزنه!!
تقریبا همه فیلمهای دنیا رو بگردی تو این تالار تبدیل به شیطانی و فراماسونری شدن!!
دوست عزیز من گفتم درحد فهم خودم میخوام مطلب روبنویسم!!!!
بعدشم چیزی که هست رونمیشه منکرش شد.این به ذهن رسیدن نیست.این واقعیت دوست من.واقعیت.وقتی بیشتر فیلما همین موضوع رو دنبال میکنه،ودست اندرکارای ماهم عرضه ندارن یه فیلم درست و حسابی درست کنن اگرهم کسی باعرضه پیداشدمیکوبنش،ماهم مجبوریم این فیلمارو ببینیم و درموردش بحث کنیم.حالا یا درسته یا نادرست.
(۲۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۳۲)MaTeY نوشته است: نمیدونم چه ربطی بهم دارن ... ولی تو هر فیلمی که اسم یکی از کاراکترا John هستش فیلم بطور مستقیم یا غیر مستقیم به شیطان مربوط ـه و در موردش صحبت میکنه !!!
خیلی وقت پیش اَره رو دیدم ... این دیالوگایی که نوشتین تو کدوم قسمت بود ؟!؟
راستی یه نکته ای : Jigsaw نمیشه *اره مویی* ... جیگ سا به تکه های پازل میگن (همون تکه هایی که از بدن افرادی که میمردن میکند) !!!
یه سوال : فیلمش تموم شد ؟؟؟
آخرین قسمتی که من دیدم ، آخر معلوم شد که اون دکتر ـه که تو قسمت اول قرار بود پای خودش رو ببره ، همه کاره شده بود و پشت تمام ماجرا بود !
دوست عزیز توی متن گفتم که این دیالوگا از پارت دوم فیلمه.و جالبش اینجاست تاجایی که من خبر دارم تاپارت13اومده ولی هنوزم فیلم ادامه داره.اینجورفیلم میسازن نه فیلمای ما همش یه دختر و پسری همدیگه رومیخوان.یا این اونو میخواد یا اون اینو میخواد یا یکی این رومیخواد یا اون یکی رومیخواد.خلاصه فیلم ایرانی پیداشدعشق توش نبود بگین ماهم نگاه کنیم.
بعدم میگن چراتوی فیلمای هندی همش انتقامه توی فیلمای کره ای همش مث بویینگ747پرواز میکنن.آخه حداقل کشوری مث کره که تاریخش توی چین بوده و حماسه ای مستقل نداشته مجبوره داستان دروغین جومونگ روبسازه به عنوان تاریخ کشورش واسش هم تاریخ بذاره37سال قبل از میلاد مسیح بعدم مردم مامجبورن بااون تاریخ و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی بشینن پای این به قول جان نثار برره جت بویینگ ها... تا کی؟بابا ما توی اسلام مولاعلی روداریم که اوج مردونگی و شجاعت بوده حضرت عباس روداریم اوج وفاداری و شهامت توی ایران رستم و سهراب وسیاوش وگودرز واسفندیار وگیو و و و و والا اینقدر زیادن که نمیشه اسم ببری ولی بعد میان فیلم جومونگ و موهیول رو پخش میکنن. بقرآن نمیدونم باید این حرفا روکجا بزنم که جواب بگیرم از مسئولا وگرنه همین الان میرفتم.تا کــــــــی؟