|
عکس ستاره صهیونیست بر روی قرآن
|
|
۱۷:۱۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۳۹ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
آقای Grace Dies
.همانور که صلیب نماد مشخص مسیحیان است این ستاره نماد مسلم یهود صهیون هست . این نماد بارزشان هست . حتی بعضی از یهودیان این نماد رو که ساخته صهیون هست جزو نمادهاشون نمیدونند.علتش رو میدونید؟ این تصویری که روی جلد قرآن چاپ کردند شما اسمش رو میگذارین اثر هنری؟ هنرمند باید نقد بشه.مخصوصا هنرمندی که هنرش رو در روی مهمترین و مقدس ترین چیزی که در دنیا وجود داره یعنی قرآن خلق میکنه.لابد منظورش ستاره آسمان بوده .هنرمندی که دو دوتا چهارتا از هنر رو نمیفهمه حق خلق کردن اثر روی مهمترین , مقدس ترین کتاب رو نداره. در ضمن چون شما هنرمند رو مثال زدین من هم در این راستا پاسخ شما رو دادم وگرنه اگر عمدی در کار بوده لزوما کار کسی که این طرح رو چاپ کرده نبوده .باید دید که چه کسی در راس این کار بوده باید تحقیق بشه . . اگر پیدا کردن نماد در هر بحث دیگه ای بود مثلا در کارتون یا ساختمان یا ...... میتونستم حرف شما رو تا حدودی قبول کنم ولی این موضوعی که الان داریم راجبش بحث میکنیم بیش از حد غیر معمول است . در ضمن من قبلا این مثال رو زدم یکبار دیگه هم میزنم .میدانید که در روایات داریم که از شبیه شدن به کفار و یهودیان و..نهی شدیم در روایات داریم که سبیل نگذارین زیرا اینکار رسم مردان یهودی است و مسلمانان را از شبیه شدن به آنها نهی کردند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |