|
کاهش علاقه به موسیقی
|
|
۱۲:۲۴, ۳۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۷ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:اذان هم مثلا در بیات ترک خوانده میشه، خب این تکلیفش چیه؟ نه سازی هست نه.....قرآن هم در مقام بیات خوانده می شود واین نیست که با ساز خاصی خوانده شود. اون یعنی با لحن مخصوصی مثلا بیات به معنای محزون خواندن هست آیاتی که عذاب الهی را یادآور می شوند را معمولا به مقام بیات می خوانند.(صبا هم تا حدودی شبیه به همین است البته با لحنی محزون تر از بیات اگر اشتباه نکنم.) 2- استاد قرآن ما در چند مقام چند آیه را خواند شباهت این دستگاه ها به هم در بعضی مواقع زیاد است و تشخیص آن ها واقعا سخت در بعضی مواقع حالا شاید برای من سخت بوده ولی واقعا برای تشخیص باید قاری حرفه ای باشید. درباره ی مقام های قرآن که 7 مقام هستند اینها هستند:1- بیات 2-صبا 3- نهاوند 4- رست 5- حجاز 6- عجم 7- سه گاه هرکدام لحن خاصی دارند مثلا من کمی بیات بلدم نهاوند هم خوب نمی توانم ادا کنم و صلوات سه گاه را بلدم. و من از سوال شما جواب بالا را برداشت کردم و حالا نمی دانم آیا سوال شما را درست فهمیده ام یا نه؟ البته ما در مقام های قرآن لحن شبیه به رپ نداریم اگه منظور شما اینه که مقام های قرآن یکیشان خیلی شاد و بزن و بکوب است این حرف صحیح نیست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,748 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|