کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akinator یک جن جاسوس است ! به اکیناتور اعتماد نکنید !
۲۰:۰۵, ۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۲۰:۱۱ توسط A L I.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۳/مهر/۹۲ ۱۹:۲۵)درست پسند نوشته است:  اولاً دوستان دقت داشته باشن که ارسال اول گفت «کاراکتر آن جن هست»، نگفت کسی که حدس‌ها رو میزنه جن هست.

ثانیاً دوستانی که می‌فرمایند با الگوریتم حدس میزنه، لطف کنن و چند بار با دقت نتایج رو بررسی کنن، چون ما چندین بار این کار رو کرده‌ایم، و در اکثر موارد بعد از چند سؤال کاملاً بی‌ربط، بی‌آنکه سؤالی پرسیده شده باشه که بتونه حلقه رو تنگتر کنه، به یکباره به دقت سؤالاتی از خصوصیات متمایزکننده‌ی مورد سؤال پرسیده میشه، در حالی که هیچ راهی برای چنین استنتاجی از سؤالات پیشین وجود نداشته است. برای توضیح دوباره‌ی حرفم عرض کنم که با تغییر زمینه‌ی فرد انتخاب شده، سؤالاتی از همان زمینه پرسیده میشه، بدون پیش‌زمینه یا پیش‌سؤال مربوط.

همچنین خوب میشه اگه یکی از دوستان بتونن بگن کدوم سخنرانی رائفی‌پور بود که از یه سایت خارجی شبیه این میگفت. من دیده‌ام، ولی یادم نیست کدوم بود، گشتم پیدا نکردم. باز هم می‌گردم.
رائفی‌پور میگفت توی اون سایت، تمام اطلاعات شخصی طرف رو بهش میگفتن. اینها هم یه تحقیق روشون کرده بودن، و به چندده نفر گفتند که به این سایت برن، و به نصفشون گفتن که از ذکر «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم» استفاده کنن(دقیقش رو یادم نیست) و در مورد تمام آنهایی که از این ذکر استفاده کرده بودن، Errorهایی بظاهر فنی در مورد قطع شدن ارتباط نمایش داده شده، ولی در مورد اونهایی که استفاده نکرده بودن این اتفاق نیفتاده.

رائفی‌پور میگفت این مسئله از این نظر جالب هست که شیاطین من الجن این ذکر رو اصلاً نمیتونن تحمل کنن، ولی دقیقاً باید همون باشه و اگه حتی یه خورده تغییر کنه دیگه اونطور نیست، مثلاً «بسم‌الله‌الرحیم» اونطور نیست. میگفتن حتی توی یکی از فیلمهای هالیوودی که به ظاهر این ذکر نوشته شده بوده، با نگاه دقیقتر متوجه شدن که کمی متفاوت هست.

نمیدونم چرا چند وقته توی فایرفاکس توی فونت Tahoma ذکر «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم» متفاوت نمایش داده میشه. آزمایش کردم با فونت‌های دیگه و توی برنامه‌های دیگه، و IE و Safari هم اینطور نبود.

برای نوشتن این ذکر قبلی، بین واژه‌ها از فاصله‌ی مجازی استفاده کردم، برای همین همه‌جا درست نمایش داده میشه،
ولی اگر بخوام از فاصله‌ی معمولی استفاده کنم:
بسم الله الرحمن الرحیم
به محض اینکه عبارت کامل بشه، به این صورت در میاد:
[تصویر: i9955_tdisplay.png]
که مسلماً با «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم» متفاوت هست.

قضیه‌ی عوض شدن کلمات خیلی وقت هست که در مورد تشدید لفظ جلاله‌ی «الله» وجود داره که بطور خودکار گذاشته میشه، ولی در مورد اون ذکر شریف و نیز نام «محمد» این موضوع نسبتاً تازه هست.
‌نام «محمد» به محض کامل شدن به این صورت میشه: [تصویر: h59_tdisplay.png]
البته هنوز ادعایی روی مشکل‌دار بودن این طرز نوشتار نام «محمد» ندارم.
شما با برنامه نویسی سروکار دارید؟؟
این برنامه از داره از روش حلقه در حلقه استفاده میکنه!!
و همچنین هر شخصیتی توی دنیا یک کلید اصلی داره که در برنامه نویسی بهش میگیم primary key مثلا
برای فهمیدن اینکه شخص مورد نظر حضرت آیت الله خامنه ی هست یا نه یک سری کلید اصلی برای ایشون در نظر گرفتن!
مثلا: عمامه داشتن،یک دست ناقض بودن،رهبر بودن،رهبر در قید حیات بودن،سیاست مدار مسلمان بودن بودن!!
مثلا سوال اولی که میپرسه میگه شخصیت زن هست یا مرد؟؟
با توجه به جواب شما وارد یک حلقه دیگه میشه
بعد میپرسه اهل مثلا آمریکاس!
با توجه به جواب شما سوال بعدی رو میپرسه
البته این برنامه ای پی افراد رو شناسایی میکنه که بتونه راحتتر به جواب برسه!
بعد میپرسه اهل ایرانه؟؟
بعد از این که فهمید اهل ایرانه وارد یه حلقه دیگه میشه و میپرسه
به ورزش ربط داره؟ جواب :نه
به موزیک ربط داره؟ جواب:نه
به سیاست ربط داره؟ جواب بله!
الان جواب ها محدودتر میشه
سوال بعدی خیلی کار رو راحتتر میکنه!!
مسلمون هست؟ جواب: بله
میپرسه عمامه داره؟ جواب بله!!(دلیلش هم اینه که توی ایران سیاست خیلی از سیاست مدارها روحانی بودن)
بازم محدودتر میشه
میپرسه در قید حیات هست؟؟ جواب بله!!
سوال بعدی کلا کلید اصلی جواب هست!! که میپرسه!! (مثلا الان ما در ذهنمون آیت الله خامنه ی هست!!ولی به فرض اگه آقای خاتمی یا آقای حسن روحانی در ذهنمون باشه سوال بعدی بی ربطه)
میپرسه شخصیت شما یک دست داره؟؟
وقتی جواب این سوال بله باشه!
سریع عکس آیت الله خامنه ی رو نشون میده!!!چونکه تمام کلیدهای اصلی و مولفه های اون رو شما گفتید و داره!
===================================================================
شخصیتهای خیلی معروف مثل رهبرهای یک کشور و بخصوص افرادی که بخاطر چیز خاصی خیلی معروف شدن!
مثلا عقیده خاصی که دارن،نوع لباسشون،وضعیت جسمانی یا هرچیزی که اونا خاص بکنه خیلی حدس زدنش واسه این ربات آسونتر هستند!
مثلا من خانم الیکا عبدالرزاقی رو توی ذهنم داشتم این ربات حدود 90تا سوال پرسید و سه بار حدس زد ولی هر 3 بار اشتباه حدس میزد......
مثلا یکی از سوالهای اصلی اینه که بازیگر مورد نظر حجاب رو رعایت میکنه؟اگه من میگفتم بله!
صد در صد سوال بعدیش یه چیزی بود که به گلشیفته فراهانی ربط پیدا میکرد!!
اونایی که میگن این جن هست و این حرفا دلیل منطقی بیارن نه صحبتهای آقای رائفی پور!
مثلا کل صفحه رو بنویس بسم الله الرحمن الرحیم،!!قرآن پخش کنید،و هی ذکر بگید بعد وارد این سایت بشید!!!ببینید بازم جواب میده یا نه!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، شاهد ، درست پسند ، help me ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، محب الزهرا ، قلب ، mofa ، sssadatifar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: Akinator یک جن جاسوس است ! به اکیناتور اعتماد نکنید ! - A L I - ۳/مهر/۹۲ ۲۰:۰۵

پرش در بین بخشها:

بالا